Lydbøger » Skammerens Datter

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Skammerens Datter Lydbog

4.8/5

Forfatter: Lene Kaaberbøl

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvis du er blevet fanget af introduktionen til bogen, men ikke føler, at du har tid eller overskud til at læse den, så er der en anden mulighed for at fordybe sig i universet. Det er muligt at høre Skammerens Datter lydbog, hvilket giver en stor fordel i og med, at man kan høre bogen stort set, hvor end man befinder sig.

Gratis lydbøger er blevet særligt populært på det seneste, hvilket især har noget at gøre med den store fleksibilitet, som man har ved at høre bøger fremfor at læse dem. Ønsker du at prøve at høre gratis lydbøger, så kan du opnå en gratis prøveperiode ved at oprette en gratis prøveperiode. Ønsker du ikke at fortsætte dit abonnement efter prøveperiodens udløb, så afmelder du dig blot. Såfremt du ønsker at høre flere eventyrlige bøger, kan du prøve at høre Harry Potter eller Djævelens Lærlig.

Informationer:

Oplæser: Lene Kaaberbøl
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 6 timer og 37 minutter

Bogens handling

Skammerens Datter lydbog er en fantasyroman, som finder sted i middelalderen. Bogen handler om pigen Dina, hvis mor er Skammer. At være Skammer betyder, at man med sine lysende øjne, som er magiske, kan se i menneskets indre. Dette betyder, at man vil vide alt om mennesket, hvis indre man ser ind i. Dette gælder også de onde og dårlige handlinger, som de har begået. Dina finder ud af, at hun besidder samme evner som sin mor. Det er dog svært for Dina at kapere, da mange børn ikke ønsker at omgås hende. Dette skyldes, at de ikke ønsker, at Dina skal kunne se ind i dem og derved se alle de ting, som de har gjort.

På trods af at Dina først ikke er særligt begejstret for sine evner, viser de sig dog at have en stor fordel for hende. Dina og hendes mor bliver nemlig indkaldt til at hjælpe med at opklare et mord. Der er en del spor, som fortæller, at det er prinsen på borgen, som har gjort det, men dette er Dina dog ikke helt sikker på er sandt. Dina forsøger at rense prinsens navn og støder på sin vej både på et farligt opholdssted for drager og ender også med at komme i et fangehul.