Lydbøger » Spion i blodet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Spion i blodet Lydbog

4.1/5

Forfatter: Morten Skjoldager

lydbog og e-bog

Introduktion

Spion i blodet er Frank Jensens fortælling om sit liv i den hemmelige tjeneste.

Frank Jensen har både været helt tæt på Blekingegadebanden, en eftersøgt nazist og terrorister.

I Spion i blodet lydbog kan du høre om Frank Jensens årtilange karriere i PET. Som både spionchef, antiterrorchef og operativ chef, har han mange spændende historier at dele ud af.

Du kan høre dem alle ved at lytte til Spion i blodet lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Morten Rønnelund
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 12 timer og 34 minutter

Spion i blodet: Handling

Frank Jensen blev tidligt en del af et hemmeligt netværk. Hans mor og far var nemlig en del af et spionnetværk. Det var i høj grad forældrenes indblanding i det hemmelige netværk, der fik Frank Jensen til at gå samme vej.

Frank Jensens far forsvandt en forårsdag tilbage i 1971. På tragisk vis blev han fundet død på en strand. Omstændighederne var mystiske og politiet fandt aldrig ud af, hvad der egentlig var sket. Frank Jensen blev blandt andet draget mod spionverdenen for at komme til bunds i sagen om sin fars død.

Som du kan høre i Spion i blodet lydbog, har Frank Jensen siden gjort stor karriere ved PET. Han har arbejdet der i årtier og har været helt tæt på nogle af de største sager.

Han har blandt andet været tæt på terrorister, nazister og Blekingegadebanden. Derudover har han også været indviet i hemmeligheden om en dobbeltagent under den kolde krig, som gjorde et enormt værdifuldt stykke arbejde.

Det er tydeligt, at Frank Jensen har oplevet meget i sin tid i den hemmelige tjeneste. Han har et meget dybt indblik i efterretningsverdenen. Ved at lytte til Spion i blodet lydbog gratis kan du nu endelig få hele hans historie.

Om forfatteren: Morten Skjoldager

Spion i blodet er Frank Jensens historie, men selve bogen er skrevet af Morten Skjoldager.

Morten Skjoldager er uddannet journalist og har sidenhen gjort karriere som forfatter. Derudover har han været journalist ved Politiken og arbejdet som journalist på Christiansborg.

Gennem årene har Morten Skjoldager specialiseret sig indenfor terrorisme og organiseret kriminalitet.

Morten Skjoldager står blandt andet også bag biografien Syv år for PET.

Hvis du vælger at lytte til Spion i blodet, kan du forvente en velskrevet biografi, der giver et unikt indblik i efterretningstjenesten.