Lydbøger » Tre

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Tre Lydbog

4.1/5

Forfatter: Valérie Perrin

lydbog og e-bog

Introduktion

I lydbogen Tre følger vi vennerne Adrien, Étienne og Nina. De møder hinanden den første skoledag i femte klasse.

Hurtigt bliver de uadskillelige og opbygger en drøm om at flytte til Paris sammen, når de bliver voksne.

I Tre lydbog kan du dog høre, hvordan vennernes planer ikke blev, som de havde forestillet sig. 30 år efter, er deres venskab brudt. De bliver dog ført sammen igen, da et lig bliver fundet i et bilvrag. Spørgsmålet er dog, om liget har forbindelse til de tre venner.

Du kan lytte til Tre lydbog gratis og fordybe dig i denne spændende fortælling. Romanen er delt op i to lydbøger – del 1 og del 2.

Informationer:

Oplæser: Pernille Lyneborg
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 10 minutter

Tre: Handling

Året er 1986. Adrien, Étienne og Nina møder hinanden i femte klasse og bliver en ubrydelig trekløver. De laver alt sammen og deler alt med hinanden.

Alle tre børn bor i et provinshul, som de drømmer om at forlade. Derfor beslutter de sig for, at de vil flytte til Paris sammen, når de er færdige med skolen.

Nu er tiden dog spolet frem til år 2017. Som du kan høre i Tre lydbog, blev virkeligheden en anden, end de tre børn havde drømt om.

Adrien, Étienne og Nina er ikke længere på talefod og trekløveren er brudt. Hvorfor er dog fortsat uvist. De tre venner bliver ført sammen igen, da der dukker et bilvrag med et lig op på bunden af en sø.

Virginie, der er en lokal journalist, bliver sat på sagen. Hun kender de tre venner fra skoletiden og det viser sig langsomt, hvad det var, der skilte den ellers så sammentømrede trekløver ad i sin tid.

Hvis du vil finde ud af, hvordan liget har forbindelse til Adrien, Étienne og Nina samt hvorfor deres venskab blev brudt, kan du lytte til Tre lydbog gratis.

Om forfatteren: Valérie Perrin

Lydbogen Tre er skrevet af den franske forfatter Valérie Perrin.

Hun er født i 1967 i en fransk bjergby og er vokset op i Bourgogne.

Hun har vundet adskillige litteraturpriser fra år 2016 og er særligt kendt for romanen Vand til blomster.

Vand til blomster blev hendes helt store internationale gennembrud. Lydbogen Tre har derfor været længe ventet og må forventes at opnå lige så meget succes.