Lydbøger » Troldepus

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Troldepus Lydbog

4.5/5

Forfatter: Dines Skafte Jespersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Troldepus er i sandhed en fantastisk fortælling om Troldepus og de mange eventyr, som opleves på Troldepus vej. Historierne er utrolig populære blandt de mindre børn, da fortællingerne er billedrige og sjove. For de mindre børn kan det dog være svært at koncentrere sig helt om at få læst en bog højt. Her kan det derfor være en ide at prøve med Troldepus lydbog.

Ved at høre Troldepus lydbog, vil barnet kunne fordybe sig mere i universet og man vil være sikker på, at fortællingen bliver oplæst på den helt rigtige måde. Herved vil fortællingen appellere bedst muligt til ens barn. En lydbog kan også være rigtig god at høre inden, at barnet skal sove, da barnet her kan falde til ro og høre den gode fortællingen. Du kan prøve at introducere dit barn for lydbøger, hvis du ikke allerede har gjort det. Start den gratis prøveperiode ved at følge anvisningerne her på siden og opret dig som bruger, hvorefter du kan høre alle Troldepus bøgerne og andre fantastiske børnebøger såsom Prop og Berta.

Informationer:

Oplæser: Søren Elung Jensen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 1 time og 30 minutter

Bogens handling

Troldepus Lydbog er klart en af de bøger, som har vundet størst succes blandt de mindre børn. Der er mange forskellige fortællinger om Troldepus og alle historierne er skrevet mellem 1942 og 1950. Historierne handler om Troldepus, Troldefar og Troldemor. Troldepus er en troldeunge, som bor med sin Troldefar og Troldemor i Troldhøj. Gennem fortællingerne følger man den lille families liv i skoven, hvor de er gode venner med dyrene og kan tale med dem. Troldepus har nogle specielle evner, hvor han kan trylle sig usynlig med en hvid pind. Herved kan Troldepus bevæge sig fra sted til sted og trylle sig både lille og stor. Troldepus skal dog lære at bruge denne tryllepind rigtigt.

Troldepus oplever fantastiske ting i skoven med sine dyrevenner og han møder både ræve, egern, mus og mange andre dyr på sine eventyr. Han er både i Afrika, Norge, på havets bund og i cirkus. På sin vej oplever han både fantastiske, men også farlige ting.

Der er lavet oceaner af historier om Troldepus. Nogle af dem er blandt andet Troldepus fra Troldhøj, Troldepus til søs, Troldepus i skoven, Troldepus i den store by, Troldepus i Afrika og Troldepus ved juletid. Der er lavet en samlet bog om mange af de fantastiske fortællinger. Bogen hedder Troldepus i skoven – og andre historier.