Lydbøger » Vildskud

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Vildskud Lydbog

4.3/5

Forfatter: Julie Hastrup

lydbog og e-bog

Introduktion

På en ferie mister Johanna Ejby sin lille pige, hvorefter hun falder i dyb sorg og har svært ved at hænge sammen. Hun slutter sig til en sorggruppe, i et forsøg på at samle sig selv op igen. På et tidspunkt starter en ny ung kvinde i sorggruppen, men der er mere end bare sorg i hende. Hun har en voldsom hævntørst, som efterhånden smitter af på resten af sorggruppen. Hvor langt vil folk gå for at hævne den, man har mistet?

En dag ringer en barndomsveninde til drabsefterforskeren Rebekka Holm, for at fortælle, at hendes søn modtager anonyme telefonopkald og trusler. Dette sætter gang i Rebekkas tanker, da hun modtager opkald og breve. Venindens søn forsvinder pludselig, opkaldende fortsætter hos Rebekka og i sorggruppen udmunder hævntørsten i flere ulykker og endda drab. Du kan høre den videre historie i Vildskud lydbog.

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 5 minutter

Vildskud: Handling

Kvinden i blåt markerer det 8. bind i den populære krimiserie af Elly Griffiths. I denne krimiserie følger vi arkæologen og knogleeksperten ved navn Ruth Galloway. I Kvinden i blåt sidder en mystisk kvindeskikkelse siddende på en kirkegård. Denne kvinde er klædt i en blå kappe, og hun sidder stille og roligt på kirkegården. Det fortælles i Kvinden i blåt lydbog, at det virker som om, at hun venter på nogen.

Lyt til Kvinden i blåt lydbog gratis og følg historien, der tager en dramatisk drejning, da kvinden den efterfølgende dag findes dræbt. Det er Harry Nelson, der bliver sat på sagen i Kvinden i blåt. Nelson finder ud af, at den dræbte kvinde er en ung fotomodel, der tidligere var indlagt på en afvænningsklinik. Der går ikke længe i Kvinden i blåt, før Ruth Galloway også bliver en del af sagen.

Galloway har en veninde, der giver hende et tip, som kan være vigtigt for sagen. Det fortælles nemlig i Kvinden i blåt lydbog, at veninden er begyndt at modtage hadske beskeder, som referer til ”en kvinde i blåt”. Lyt til Kvinden i blåt lydbog gratis og find ud af, hvad forbindelsen mellem veninden og den nu afdøde fotomodel er.

Tiden er knap, for Galloway og Nelson må finde morderen, inden han slår til igen og på ny vil ryste det lille samfund. Giv dig i kast med Kvinden i blåt og få del i denne spændende krimiserie, hvor hvert bind indeholder en selvstændig historie. Denne krimiserie har solgt mere end 100.000 eksemplarer alene i Danmark.

Vildskud lydbog prikker hul på snakken om dyb sorg, og den tager fat i forbudte følelser. Dette kommer til udtryk i sorggruppen som består af 4 medlemmer, foruden psykologen. Hævn spiller hurtigt en stor rolle i denne sorggruppe, da den nye kvinde kommer ind i gruppen med mere end bare sorg. Mille er den nye kvinde, som mistede sin storesøster med nøddeallergi, da hun på en restaurant fik serveret mad med nødder i. Tjeneren havde ellers forsikret dem om, at der ingen nødder var i maden. 

Johannas datter druknede på en ferie, og hun er sikker på at det skete fordi veninden glemte at lukke døren til poolen. Der er også 2 mænd med i gruppen, Arne og Lars. Lars mistede sin kone da hun døde under en hjerteoperation, og Arne mistede sin søn efter sønnen blev overfaldet af 2 drenge med indvandrerbaggrund. 

Mille får stor betydning for sorggruppen, og hendes hævntørstige tanker fylder mere og mere. Psykologen siger at det er helt okay at tænke på hævn; så længe det holder sig ved tanken. Men kan Mille holde sig til tankerne, eller vil hun rent faktisk gøre noget? 

Rebekkas veninde ringer og fortæller at hendes søn Elias modtager diverse trusler og telefonopkald, og at det skræmmer dem. Han er ellers en flink dreng som er tillidsfuld, og som passer sit tjenerarbejde. En dag forsvinder han, og Rebekka modtager stadig opkald. Hvor er Elias blevet af? Og er dette bare starten på et større mysterie? Du kan høre Vildskud lydbog gratis, for at finde ud af hvad der sker med de involverede. 

Om forfatteren: Julie Hastrup

Julie Hastrup er uddannet journalist, og har udover arbejdet som journalist haft en masse forskellige slags arbejde gennem sit liv. Det var dog først i 2009 at hun debuterede med sin første roman, hvorefter hun udelukkende har levet af hendes forfatterskab. Hun er opvokset i København og har boet i både Aarhus og New York.

Hun er krimiforfatter, og har en hel serie hvor man følger drabsefterforskeren Rebekka Holm. Vildskud er endnu et bind i denne serie om Rebekka Holm. Udover at hun selv er krimiforfatter, bruger hun meget af sin fritid på at læse diverse kimrier, samt at sætte sig ind i politiarbejde og psykologi.