Lydbøger » Vitello

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Vitello Lydbog

4.5/5

Forfatter: Kim Fupz Aakeson & Niels Bo Bojesen

lydbog og e-bog

Introduktion

Det er muligt at høre Vitello lydbog gratis. Der er rigtig mange fordele ved at lade ens barn høre lydbøger, hvilket særligt gælder, hvis ens barn stadig er så lille, at barnet ikke har lært at læse endnu. Som forældre har man ofte et ønske om, at man vil læse en masse bøger højt for ens børn, men ofte tager dagligdagen over og tiden forsvinder. Her kan det være en fordel med en lydbog, da barnet så selv kan høre sjove fortællinger.

For at høre Vitello lydbog, skal du følge instruktionerne her på siden. Herefter skal du oprette et medlemskab ved lydbogstjenesten. Du vil nu have adgang til at høre alle 27 fortællinger om Vitello. Udover Vitello lydbog, vil man også kunne høre andre fortællinger såsom Villads fra Valby lydbog og Kaninen der så gerne ville sove lydbog.

Informationer:

Oplæser: Nicolas Bro
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 10 minutter

Bøgernes handling

Vitello er en fortælling om en dreng, der hedder Vitello. Der er udgivet en række forskellige fortællinger om Vitello og fælles for dem alle er, at mindre børn er helt vilde med dem. I de forskellige fortællinger følger man Vitello i hans dagligdag, hvor han bor med sin mor i et rækkehus. Fortællingerne er derfor i høj grad relaterbare for langt de fleste børn. Nedenfor kan du læse mere om nogle af fortællingerne om Vitello.

Vitello er bagvendt

Vitello vågner op og er bare træt af alting. Han er træt af at bo i rækkehus og er træt af, at hans mor altid laver spaghetti og at hans far aldrig er hjemme. Han er træt af sine to irriterende venner, der hedder Max og Hasse. Han er træt af den dumme møgunge William og er træt af at spise cornflakes med mælk til morgenmad. Når man vågner og er træt af det hele sådan en dag, er det dog heldigt, at man kan vælge at gøre alting bagvendt af, hvad man plejer.

Vitello ønsker sig en hund

Vitello har det med at få rigtig mange gode ideer. Hans nyeste ide er, at han skal have en hund og dette er også den ide, som han synes er aller bedst af alle hans ideer. Hans mor er dog ikke helt enig i dette, da hun slet ikke vil have en hund. Vitello bliver nødt til at tænke alternativt og hvis han ikke kan få en rigtig hund, så bliver han nødt til selv at lades som om, at han er en hund.

Vitello begynder i skole

Vitello er blevet så gammel, at han endelig skal starte i skole. Han er meget spændt og rigtig glad for, at han skal gå i klasse med sin ven Kamma. Derudover glæder han sig også rigtig meget til både at have idræt og matematik og til at lære alle bogstaver at kende. Der er dog også negative ting ved at starte i skole såsom, at man skal sidde stille, spise sin madpakke og at man kan få lus. Derudover er der også store bøller i skolegården, når det er frikvarter.