Lydbøger » Villads fra Valby

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Villads fra Valby Lydbog

4.5/5

Forfatter: Anne Sofie Hammer

lydbog og e-bog

Introduktion

Villads fra Valby fortællingerne er oprindeligt lavet som højtlæsningsbøger. Det er dog langt fra alle forældre, som finder det nemt at læse højt for deres børn. Her kan det være en rigtig god ide at prøve med en Villads fra Valby lydbog. Ved at høre Villads fra Valby lydbog fremfor at læse den højt, vil fortællingen i højere grad blive fortalt lige, som det var tiltænkt. Barnet kan derfor i højere grad leve sig ind i universet.

Ved at klikke på knappen her på siden er det muligt at oprette en gratis prøveperiode ved en populær dansk lydbogstjeneste. Her er det muligt at høre hele 24 fortællinger om Villads fra Valby. Det er også muligt at høre andre børnebøger såsom Karius og Baktus lydbog, Troldepus lydbog og Dyrene i Hakkebakkeskoven lydbog.

Informationer:

Oplæser: Gianna Giacomello
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 1 time og 30 minutter

Bøgernes handling

Villads fra Valby er en fortælling om en sød og almindelig dreng, der hedder Villads. Villads er elsker at lege med sine venner, se tegnefilm og spise pasta med kødsauce. Villads kan især godt lide at lege med sine naboer Magnus og Frida.

Fortællingen om Villads fra Valby er en fortælling, som børnehavebørn og yngre skolebørn har mulighed for at genkende sig selv i. Dette er særligt også grunden til, at børn er så vilde med fortællingen. Der er skrevet rigtig mange bøger om Villads. Nedenfor kan du læse mere om nogle af dem.

Villads fra Valby har fødselsdag

I denne bog har Villads fødselsdag og bliver som sædvanligt vækket med gaver og fødselsdagssang. Der er dog noget, der er anderledes ved hans fødselsdag i år. Villads skal nemlig i skole på sin fødselsdag. Villads har sin yndlingsbanankage med i skole. Alexander påstår, at Anna er vild med alt, der indeholder banan, fordi hun nedstammer fra aberne. Dette tror Villads dog ikke på og væder derfor det sidste stykke banankage med Alexander.

Villads fra Valby leger med ord

Sammen med sin klasse er Villads til sprogfitness. Sprogfitness lyder måske skørt, men det viser sig faktisk at være rigtig sjovt. Det kan nemlig vise sig, at ord kan flyve og forvandle sig og rent faktisk blive til kærestelege. Dette gælder i hvert fald når man er lige så opfindsom som Villads, Mads og Anna.

Villads fra Valby køber slik

Villads har fået lov til at købe ind helt alene uden, at der er nogen voksen med. Han gør sig derfor rigtig umage for at huske at købe det hele. Det går dog sjældent, som Villads har planlagt. Villads og fætteren Noa får lov til at købe slik en fredag, hvis de også husker at købe løg med hjem til aftensmaden. De går dog ikke alene, da Amalie skal med. Det er vigtigt, at de holder sig inde på fortovet, men dette er svært, når der pludselig er gravet et kæmpe stort hul lige midt på fortovet.