Lydbøger » Bandekrigerne fra Blågårds Plads

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Bandekrigerne fra Blågårds Plads Lydbog

4.1/5

Forfatter: Carsten Norton

lydbog og e-bog

Introduktion

Bandekrigerne fra Blågårds Plads – Historien om Loyal To Familia tager dig helt tæt på den berygtede bande Loyal To Familia.

Banden har haft en meget aktiv rolle i Danmarks underverden, der i høj grad er præget af vold. Nu er banden dog som den første i Danmark, blevet opløst og gjort forbudt ved Højesteret.

Som du kan høre i Bandekrigerne fra Blågårds Plads lydbog, eksisterer banden dog stadig og spiller en stor rolle i underverden. Et generationsskifte er på vej og banden trues af både ydre og indre magtkampe.

Du kan lytte til Bandekrigerne fra Blågårds Plads lydbog gratis, hvis du vil høre den spændende fortælling.

Informationer:

Oplæser: Carsten Norton
Sprog: Dansk
Kategori: True Crime
Længde: 4 timer og 26 minutter

Bandekrigerne fra Blågårds Plads: Handling

Loyal To Familia blev etableret tilbage i 2013. Banden har vendt op og ned på den danske underverden. Gennem få år opnåede banden utroligt meget magt.

Derfor er det ikke tilfældigt, at banden som den første blev forbudt ved lov. På trods af dette eksisterer banden dog stadig, men et magtskifte er på vej.

I Bandekrigerne fra Blågårds Plads lydbog kan du høre om, hvordan banden er midt i et generationsskifte. Unge drenge benytter vold og magt i kampen om at forsvare deres enemærker.

I lydbogen vil du også høre om, hvordan Loyal To Familias med bandeleder Shuaib Khan i ryggen er gået frontalt ind i adskillige voldelige opgør. Flere af opgørene resulterede i dødsfald. Du kan blandt andet høre om opgør med Hells Angels, Satudarah, Brothas og VHK.

Der er mange facetter af Loyal To Familia og bandemiljøet. I Bandekrigernes fra Blågårds Plads afdækker forfatter og journalist Carsten Norton de væsentligste.

Hvis du vil have et unikt indblik i en ellers lukket verden, kan du høre Bandekrigerne fra Blågårds Plads lydbog gratis. Lydbogen portrætterer store navne i banden såsom Shuaib ’Shebi’ Khan, Nadim Khan, ’Lilla A’, ’Store A’, og ’Mo’.

Når du har hørt lydbogen, vil du med garanti få en bedre forståelse for bandemiljøets mekanismer og ikke mindst et indblik i magtskiftet i Loyal To Familia.

Om forfatteren: Carsten Norton

Bandekrigerne fra Blågårds Plads er skrevet af journalist og forfatter Carsten Norton.

Han har tidligere arbejdet på kriminalredaktionen ved Ekstrabladet. Han har derfor et unikt kendskab i bandemiljøet.

Udover Bandekrigerne fra Blågårds Plads har han skrevet adskillige andre bøger indenfor True Crime genren. Han har blandt andet skrevet Engle og sjakaler samt Engle dør aldrig.