Lydbøger » Blodig genvej

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Blodig genvej Lydbog

4.5/5

Forfatter: Julie Hastrup

lydbog og e-bog

Introduktion

Julie Hastrup er klar med tredje historie om Rebekka Holm, og hendes ambition for at opklare sager, som andre skyr fra. I Blodig genvej må Rebekka kæmpe med et væld af følelser, da hun bliver sat på en sag med en forsvunden pige på kun 9 år.

Sagen har ikke mange spor at gå efter, men det afholder ikke Rebekka fra at gøre et forsøg i Blodig genvej. De læsere, der kender Rebekka fra tidligere bøger i serien ved også, at når Rebekka har sat sig noget for, holder hun ikke igen, før hun har fundet det rette svar, hvilket også er gældende i Blodig genvej.

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 13 minutter

Blodig genvej: Handling

Blodig genvej lydbog begynder på en legeplads. I Valbyparken er der pludselig en pige, der forsvinder fra den lokale legeplads. Umiddelbart er der ingen, der har lagt mærke til noget som helst. Det eneste spor, der er efterladt tilbage, er pigens mobiltelefon, der bliver fundet. Der er intet på legepladsen, der kan pege mod det mindste, der kan hjælpe med at finde Sofie på 9 år. Ingen så noget som helst i Blodig genvej lydbog gratis. Der er ingen tegn, der indikerer noget om, hvilken vej hun er forsvundet. Eller hvem der skulle have taget eller gået med hende.

Rebekka Holm får tildelt sagen til trods for de ganske få spor at arbejde med. Men det holder hende ikke tilbage. Rebekka har før haft komplicerede sager, og hun er ikke bange for at grave dybt i denne sag også i Blodig genvej lydbog. Men da hun endelig begynder at grave i sagen, bliver den pludselig særlig kompliceret. Flere og flere spor begynder at pege i retning mod en fra Rebekkas omgangskreds, som står hende særligt nær i Blodig genvej lydbog gratis.

Da endnu en pige forsvinder, må Rebekka sætte sit privatliv til side, og fokusere på sit arbejde. Grænserne mellem hendes privatliv og arbejde sløres mere og mere, men hun er også overbevist om, at hun snart finder de forsvundne piger i Blodig genvej lydbog.

Rebekka Holm har bare glemt at tage hensyn til sin egen sikkerhed i denne sag, hvilket kan ende med at koste hende dyrt på mere end et område af sit liv.

Om forfatteren: Julie Hastrup

Julie Hastrup udgav sin debutroman, En torn i øjet, tilbage i 2014. Det var den første bog i serien om Rebekka Holm, der senere er blevet til hele otte bøger i serien. Blodig genvej er den tredje bog i serien om den ambitiøse Rebekka Holm, der ikke skyr for komplicerede efterforskninger.

Hvis du er til krimier fra forfattere som Sara Blædel og Viveca Sten, kan du roligt begynde på en krimi af Julie Hastrup. Her er klassiske elementer fra krimigenren, mens der bliver gjort brug af moderne midler også. Når du er færdig med Blodig genvej, kan du skynde dig videre til at læse nummer fire i serien, Portræt af døden.