Lydbøger » Find din indre balance

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Bobby Zachariae Lydbog

4.5/5

Forfatter: Bobby Zachariae

lydbog og e-bog

Introduktion

Bobby Zachariae forsker i de sammenhænge der er mellem ens psyke og ens krop. Gennem denne sammenhæng vil man være i stand til at påvirke livskvalitet, sundhed og sygdom. Bobby Zachariae er en af de førende eksperter i Danmark, når det kommer til sundhedspsykologi.

Hvad end du døjer med ikke at kunne falde i søvn, at være angst eller at have et immunforsvar, der ikke er i balance, så tyder det hele på, at man har en presset og travl hverdag. Med sine 12 lydbøger, der omhandler alt fra at håndtere stres til at skabe visualisering for børn, kan man lære en hel del om kroppen og sindet.

På de danske lydbogstjenester er det muligt at høre 12 forskellige lydbøger skrevet af Bobby Zachariae. Her vil du kunne læse mere om de forskellige lydbøger og herved beslutte dig for hvilken Bobby Zachariae lydbog, som du ønsker at høre.

For at høre en Bobby Zachariae lydbog, skal du følge anvisningerne her på siden. Herefter kan du nemt oprette din gratis prøveperiode og udforske en eller flere lydbøger. På lydbogstjenesten er det også muligt at høre andre spændende selvhjælpsbøger. Udover en Bobby Zachariae lydbog kan du blandt andet også høre Du bliver hvad du tænker lydbog eller Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte lydbog.

Informationer:

Oplæser: Bobby Zachariae
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 1 time og 10 minutter