Lydbøger » Date med en Engel

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Date med en Engel Lydbog

4/5

Forfatter: Ronnie Andersen

lydbog

Introduktion

Såfremt du ønsker at finde ud af, hvad der sker med Danny, Skildpadden, Petter og Miriam, så bør du høre Date med en Engel lydbog gratis.

Date med en Engel er en bog, som ofte benyttes i undervisningen på folkeskoler og i gymnasier, hvor det kan være svært altid at finde tiden til at fordybe sig i en bog. Her kan en lydbog derfor være en god måde at læse bogen på. Hvis man hører bogen som en lydbog, vil man nemmere kunne finde tiden til bogen, da det er muligt at lave andre ting, imens man hører en bog.

Når du opretter en gratis prøveperiode for at høre Date med en Engel lydbog gratis, kan du også høre andre bøger såsom Den Kroniske Uskyld og Dig og Mig ved Daggry.

Informationer:

Oplæser: Gustav Scavenius
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 6 timer og 18 minutter

Date med en Engel: Handling

I Date med en Engel lydbog følger man Danny, som ser på verden som en slags film. Han ser det som om, at han befinder sig i en labyrint, som han er faret vild i. Danny bor i København og sammen med sine venner Skildpadden og Petter, er han høj på stoffer og føler, at han flyver. De tre venner eksperimenterer meget med stofferne og for de tre kan det aldrig blive for vildt. Danny har ingen andre end sine to venner, da både kommunen og skolen har givet op på ham.

Danny møder pigen Miriam, som han synes ligner en engel. Danny bliver derfor utroligt forelsket i Miriam og de to ender med at blive kærester. Miriam vil gerne hjælpe Danny ud af stofferne, men dette viser sig at være svært, da Danny er blevet meget afhængig af stofferne. Danny forsøger derfor at skjule hans misbrug, men dette er svært, da han er ved at få en stofpsykose.

Bogen er i virkeligheden en slags selvbiografi, da forfatteren selv har kæmpet med at blive stoffri. Selve fortællingen er spændende og rå, da der ikke er meget glæde i bogen. Af denne grund giver bogen et rigtig godt indblik i livet som misbruger.