Lydbøger » De Frosne Flammer

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

De Frosne Flammer Lydbog

4.5/5

Forfatter: Jens Henrik Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

De Frosne Flammer lydbog handler om en krigsveteran ved navn Niels Oxen. Man formoder, at Niels er omkommet i forbindelse med en ulykke til havs. Hvad folk ikke ved er dog, at Niels nyder tilværelsen og sunder sig i den svenske skærgård på en ø. Her spekulerer han over livets dilemma.

Danehof, som er et hemmeligt jagtnetværk, vil indlede en menneskejagt for at forsøge at slå ham ihjel, hvis de finder ud af, at deres attentat mod Niels ikke er gået som planlagt. Samtidig vil han anklages for et mord, som han ikke er skyldig i, hvis politiet finder ud af, at han lever. Niels beslutter sig alligevel for at tage kampen op i håbet om, at han ikke skal leve i evig flugt og aldrig se sin søn igen.

De Frosne Flammer lydbog er tilgængelig på de danske lydbogstjenester. Disse tilbyder en gratis prøveperiode, som du kan opnå ved at følge anvisningerne her på siden. Herved har du mulighed for at prøve lydbogtjenesten af og udforske de mange gratis e-bøger og gratis lydbøger, som er tilgængelige. Udover De Frosne Flammer lydbog er det blandt andet muligt at høre Ilkas arv lydbog og 21 måder at dø lydbog.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Thriller
Længde: 15 timer og 35 minutter