Lydbøger » Ilkas Arv

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ilkas Arv Lydbog

4.2/5

Forfatter: Sara Blædel

lydbog og e-bog

Introduktion

Lydbøger har hurtigt gjort sit indtag i den danske befolkning. Dette skyldes, at det er nemt for langt de fleste at se, hvor mange fordele der er ved at høre lydbøger. Man får meget mere tid til sine yndlingsbøger og skal ikke på samme måde lade sig begrænse af det tidsmæssige aspekt ved at læse en bog.

Det er muligt at høre Ilkas Arv lydbog gratis på de mest populære danske lydbogstjenester. For at få adgang til Ilkas Arv lydbog gratis skal du følge anvisningerne her på siden. Herefter bliver det muligt at oprette et gratis medlemskab. Det er dog vigtigt, at man sørger for at afmelde medlemskabet inden, at prøveperioden er gået, hvis man ikke ønsker at betale for at høre flere bøger. Det er muligt at høre andre krimier på lydbogstjenesten såsom fortællingerne om Afdeling Q. Hør for eksempel Flaskepost fra P lydbog, Selfies lydbog og Offer 2117 lydbog. Du kan også gøre andre bøger af Sara Blædel såsom Den tavse enke og Pigen under træet.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 48 minutter

Bogens handling

Ilkas Arv lydbog er skrevet af Sara Blædel, som efterhånden er blevet en meget kendt dansk forfatter for sine krimibøger. Ilkas Arv er det 2. bind i triologien, der handler om bedemandsdatteren Ilka.

Ilkas Arv lydbog handler om pigen Ilka, der er rejst til USA, da hun har arvet en bedemandsforretning efter, at hendes far er død. Ilka har ikke haft noget forhold til sin far i stort set hele hendes liv. Dette skyldes, at faren forlod Ilka og hendes mor for hele 33 år siden. Siden da hørte de aldrig fra ham og nu ønsker Ilka at finde ud af, hvad årsagen til dette egentligt var.

Årsagen til, hvorfor hendes far forlod dem, er dog ikke så lige til at finde frem til. Bedemandsforretningen, som Ilka har arvet, er lige ved at gå fallit og hendes far har stiftet sin egen familie, som ikke vil kendes ved hende. Der er derfor ingen, som kan besvare alle de spørgsmål, som Ilka står tilbage med. Hun er lige ved at rejse hjem, men finder så et brev, der kan være med til at opklare, hvorfor faren forlod hende og hendes mor. Det viser sig, at hendes far har været udsat for pengeafpresning. Ilka begynder at bore dybere ned i dette og sandheden begynder lige så stille at komme frem. Sandheden viser sig dog at være meget anderledes og langt mere frygtelig, end hvad Ilka nogensinde havde kunne forestille sig.