Lydbøger » Flaskepost fra P

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Flaskepost fra P Lydbog

5/5

Forfatter: Jussi Adler-Olsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Fortællingerne om Afdeling Q har taget hele Danmark med storm. Dette skyldes, at fortællingerne både er nogle gribende krimier og at de har et spændende og sjovt persongalleri. Det er muligt at høre Flaskepost fra P lydbog gratis. Her kan man også høre andre bøger om Afdeling Q.

Her kan du se en liste over alle lydbøgerne i Afdeling Q-serien:

Bøger som disse egner sig rigtig godt til at blive hørt som lydbøger, da man sagtens kan høre dem imens, at man foretager sig andre ting. Man kan eksempelvis nyde de gode krimier på vej til og fra arbejde, eller imens man går en tur. For at høre Flaskepost fra P lydbog og andre spændende bøger gratis, skal du følge instruktionerne her på siden. Herefter skal du oprette dit gratis medlemskab og downloade lydbogstjenestens app. Du kan nu høre alle de bøger, som du ønsker, gratis i hele prøveperioden. Husk at afmelde medlemskabet, hvis du ikke ønsker at betale for det.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 14 timer og 21 minutter

Bogens handling

Flaskepost fra P lydbog er den tredje fortælling i Jussi Adler-Olsens serie, der handler om politistationens Afdeling Q. På en politistation i Wick i Skotland, har der i lang tid stået en flaske. Der er ikke tidligere nogen der har taget notits af flasken. Af denne grund er der heller ingen på politistationen i Wick, som har lagt mærke til, at der er ridset ordet HJÆLP ind i flasken og at der ydermere ligger et brev indeni. Carl Mørck fra Afdeling Q får overdraget flaskeposten og tror først, at den ikke har nogen dybere betydning, men blot er et resultat af drengestreger.

Carl og Assad begynder dog så småt at få afkodet brevet, som ligger indeni flaskeposten. De finder ud af, at to drenge er blevet bortført helt tilbage i 1990’erne. Flaskeposten er det seneste livstegn, som man har fra drengene. Spørgsmålet er dog, hvem drengene er og hvorfor de aldrig blev meldt savnet, dengang de forsvandt.

Afdeling Q trækkes længere og længere ind i sagen. Samtidig forsvinder de to søskende Samuel og Magdalena. De to søskende er opvokset i en meget religiøs menighed og det går så småt op for Carl og Assad, at der er en sammenhæng mellem de to sager. Carl og Assad graver sig nu dybere og dybere ind i det religiøse samfund og finder frem til en mand, der i en lang årrække har stået bag mord og bortførelser af børn.