Lydbøger » Marco Effekten

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Marco Effekten Lydbog

4.5/5

Forfatter: Jussi Adler-Olsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Marco Effekten er det femte bind i den populære serie om Afdeling Q af Jussi Adler-Olsen. Med udgivelsen af Marco Effekten har Adler-Olsen gjort det igen og skabt endnu en spændende fortælling. Lyt til Marco Effekten lydbog gratis og bliv introduceret til de 15-årige Marco, der lever under slavelignende forhold.

Marco lever under ekstremt kummerlige forhold, men accepterer dette liv. På et tidspunkt i Marco Effekten lydbog bliver han dog nødt til at flygte, da hans liv kommet i fare. Dette bliver startskuddet på en farlig færd, hvor den unge Marco er nødt til at lære at overleve på egen hånd, mens han bliver jaget af mørke kræfter.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 16 timer og 3 minutter

Marco Effekten: Handling

Med Marco Effekten markeres det femte bind i den yderst populære og prisvindende serie om Afdeling Q. Jussi Adler-Olsen fortsætter i samme stil og har dermed skabt endnu en populær og spændende titel. Hvis du er mere til lydbøger, så kan du i stedet vælge at lytte til Marco Effekten lydbog gratis, der på dansk er indtalt af Githa Lehrmann.

Marco Effekten introducerer os til den 15-årige Marco. Marco føler, at han i løbet af hele sin opvækst har været underlagt den dominerende farbror Zola og hans uindskrænkede magt. I Marco Effekten lydbog finder vi den unge Marco i en tilværelse under slavelignende forhold.

Lyt til Marco Effekten lydbog gratis og følg den dramatiske fortælling, der pludselig tager en uventet drejning. Marco bliver nemlig klar over, at Zola har mørke planer om at lemlæste ham for bedre at kunne styre ham. Derfor fortælles det i Marco Effekten lydbog, at han føler sig nødsaget til at flygte fra Zolas jerngreb.

Lyt til Marco Effekten lydbog og hør, hvordan Marco planlægger og udfører sin flugt. Det virker i første omgang som om, at Marco har fået styr på tilværelsen og benytter sit intellekt til at overleve. Pludselig bliver han dog gjort opmærksom på en uhyggelig hemmelighed, der sender ham ud på en dramatisk, farlig og desperat kamp.

Følg med i den dramatiske fortælling i Marco Effekten og hør, hvordan Zolas og hans hjælpere gør alt for at få fat i Marco igen og forpurre hans plan. Marco Effekten er endnu en spændende fortælling af Jussi Adler-Olsen, som du nu kan give dig i kast med. Er opgaven for stor til at Afdeling Q kan hjælpe?

Om forfatteren: Jussi Adler-Olsen

Det er Carl Valdemar Jussi Henry Adler-Olsen, også kendt i folkemunde som Jussi Adler-Olsen, der står bag Marco Effekten. Han debuterede i 1984, hvilket i første omgang skete inden for faglitteratur. Han debuterede inden for skønlitteratur i 1997. Den seneste roman ved navn Selfies udkom i 2016. Denne roman er ligesom Marco Effekten også en del af serien om Afdeling Q.

Udover sit forfatterskab har Jussi Adler-Olsen også givet sig i kast som forlagschef, skribent, redaktør og iværksætter. Generelt er Adler-Olsen en person, der er drevet af engagement, og som har brug for stor aktivitet. Han modtog i 2015 Ridderkorset.

Her kan du se en liste over alle lydbøgerne i Afdeling Q-serien: