Lydbøger » Selfies

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Selfies Lydbog

4.6/5

Forfatter: Jussie-Adler Olsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Du kan høre Selfies som lydbog gratis på en lydbogstjeneste såsom Bookbeat, Chapter eller Mofibo. Hvis man har svært ved at finde tiden til at sætte sig ned og fordybe sig i at læse en bog, så kan det være en rigtig god ide at benytte lydbogsformatet i stedet for.

For at høre Selfies lydbog, skal du oprette din gratis prøveperiode ved en af lydbogstjenesterne. Ønsker du ikke at have et fast medlemskab efterfølgende, men ønsker du blot at bruge det til at høre Selfies, så skal du blot afmelde dig inden den gratis prøveperiode er udløbet.

Vi anbefaler dog, at du fortsætter medlemskabet, da det er muligt at høre en lang række spændende lydbøger og e-bøger. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med at høre Selfies lydbog!

Du kan også høre de andre lydbøger i serien:

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 57 minutter

Bogens handling

Jussi Adler Olsen kan vist roligt siges at være en af Danmarks bedste krimiforfattere. Han er særligt blevet kendt for sine fortællinger om Afdeling Q, hvor man følger Carl, Assad og senere Rose. De 3 personer er med til at opklare en lang række af uopklarede efterforskningssager.

En af de seneste udgivne bøger er Selfies. I Selfies bliver man introduceret til sagsbehandleren Anne-Line Svendsen, som tidligt i bogen får konstateret kræft. Derudover følger man 3 socialt udsatte kvinder, som hedder Denise, Michelle og Jazmine. Fælles for de 3 kvinder er, at de alle har Anne-Line Svendsen som sagsbehandler. Dette er dog en kendsgerning, som skal vise sig at blive højst ufordelagtig for dem. Dette skyldes, at Anne-Line Svendsen beslutter sig for, at der ikke er plads til så mange af kvinders slags i vores danske samfund.

I Selfies får man derudover også et dybere indblik i Roses liv. Her vil man opdage en mørkere side af Rose, som viser sig at være meget depressiv og have mørke tanker, som stammer fra hendes hårde opvækst. Det er ikke kun Roses liv, som man får et dybere indblik i, hvis man hører Selfies. Man følger også Assads liv mere nært, end man har gjort i forfatterens tidligere bøger.