Lydbøger » Kvinden i buret

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kvinden i buret Lydbog

4.8/5

Forfatter: Jussi Adler-Olsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Bøgerne om Carl Mørck og Assad har taget danskerne med storm. Dette skyldes dels, at bøgerne er nogle fantastiske krimier, men også at persongalleriet er både sjov og medrivende. Forfatteren Jussi Adler-Olsen formår i sandhed at drage læseren ind i fortællingen og det kan være svært at slippe fortællingen, når man først er begyndt.

Fortællingerne om Afdeling Q er i høj grad nogle fortællinger, der er oplagte at læse i sin sommerferie eller på andre tidspunkter, hvor man for alvor skal slappe af. Her kan det dog godt være hårdt at skulle læse en bog. Her kommer lydbøger ind i billedet, da man herved kan slappe endnu mere af samtidig med, at man hører de sjove og dragende fortællinger.

Det er muligt at høre Kvinden i buret lydbog gratis. For at gøre dette, skal du blot følge anvisningerne her på siden. Når du herefter har oprettet din gratis bruger, kan du høre Kvinden i buret lydbog og andre fantastiske fortællinger om Afdeling Q. Udover Kvinden i buret lydbog, kan du blandt andet høre Fasandræberne, Flaskepost fra P, Selfies, Offer 2117 og Den Grænseløse. Rigtig god fornøjelse med at høre dine yndlingslydbøger!

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 43 minutter

Bogens handling

Kvinden i buret er den første bog i serien omhandlende Afdeling Q. Afdeling Q oprettes som en afdeling på politistationen, som skal tage sig af sager, der er under særlig bevågenhed. Afdelingen ledes af Carl Mørck, som får en assistent ved navn Assad. Begge de to har karakteristiske personligheder, hvilket giver et sjovt tvist til bogen.

Kvinden i buret starter på en smuk og dejlig vinterdag, hvor folketingspolitikeren Merete Lynggaard forsvinder sporløst. Merete er en ung kvinde, der har en fremadstormende karriere i Folketinget. Hendes forsvinden bliver derfor i høj grad taget op af medierne, hvor man gisner om alt fra en frivillig forsvinden til kidnapning og mord. På trods af politiets storstilede eftersøgning, finder man ikke frem til, hvad der er sket med Merete.

Afdeling Q bliver derfor sat på sagen, hvor Carl Mørck er i spidsen for eftersøgningen og får hjælp af sin assistent Assad. Efterforskningen tager et afgørende skred og de to kommer hurtigt på sporet en af lunefuld forbryder, der er drevet af et stort had. Forbryderen er hensynsløs og har lagt en afsindig og gennemtænkt plan. Tiden er knap, hvis Carl og Assad skal nå at stoppe forbryderen og redde Merete Lynggaard.