Lydbøger » Journal 64

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Journal 64 Lydbog

4.6/5

Forfatter: Jussi Adler-Olsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Journal 64 er den danske krimiforfatter Jussi Adler-Olsens fjerde bind i den lovpriste Afdeling Q-serie, der har kriminalkommissær Carl Mørck som hovedperson og omdrejningspunkt. I denne fjerde udgave er der som altid godt gang i spændingen. Jussi Adler-Olsens krimier er helt i særklasse, og med sin fjerde roman i Afdeling Q-serien vandt forfatteren da også De Gyldne Laurbær i 2011.

Journal 64 lydbog er et oplæst af Githa Lehrmann og tager 14 timer og 48 minutter at lytte sig igennem. Hvis du er til klassisk dansk krimispænding af bedste skuffe, kan du lytte til Journal 64 lydbog gratis ved at følge linket her på siden. God fornøjelse!

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 14 timer og 48 minutter

Kvinden i blåt: Handling

Journal 64 er fjerde skud på stammen for Jussi Adler-Olsen i den populære Afdeling Q-serie om efterforskeren Carl Mørck. I denne fjerde roman presses Carl Mørck både på arbejdet og på privatfronten. Imens Mørck kæmper for at finde hoved og hale i sin egen tilværelse og en mordsag, der volder ham alvorlige problemer på det personlige plan, sker der et overfald på Vesterbro, der trækker historien i en anden retning og ændrer Carl Mørcks fokus.

Efter overfaldet begynder Carl Mørcks sekretær og assistent, Rose, at bore i sagen. Der er noget, der ikke stemmer overens. Rose beordrer Carl og Assad til at genåbne en sag om en prostitueret kvindes forsvinding for mere end 50 år siden. Snart går det op for hele teamet, at denne sag ikke er en isoleret sag men trækker tråde tilbage til en masse uhyrlige overfald og overgreb på en lille ø.

Journal 64 er en bog om overfald, magt, overgreb og misbrug. Som altid er temaerne dystre og voldsomme. I løbet af romanen viser det sig dog, at overgrebene muligvis stadig finder sted. Det er som altid Carl Mørcks opgave at finde hoved og hale i sagen og sætte en stopper for de uhyrlige forbrydelser og overgreb. I Journal 64 lydbog får du næsten 15 timers sublim krimiunderholdning.

Hvis du har læst eller lyttet til de tre forgængere i Afdeling Q-serien, er Journal 64 lydbog lige noget for dig. Du kan lytte til Journal 64 lydbog gratis ved at følge linket her på siden, hvis du ikke kan få nok af Carl Mørck, Assad og Rose og deres hæsblæsende arbejde.

Om forfatteren: Jussi Adler-Olsen

Journal 64 er den danske krimiforfatter Jussi Adler-Olsens fjerde bind i den velkendte Afdeling Q-serie. Historien om kriminalkommissær Carl Mørck startede med Kvinden i buret fra 2007, og der findes på nuværende tidspunkt 9 titler i serien. Det nyeste skud på romanstammen for Jussi Adler Olsen er Natrium Chlorid, der udkom d. 4. november 2021.

Jussi Adler Olsen er en yderst produktiv forfatter. Nedenfor kan du se rækkefølgen på de ti romaner i Afdeling Q-serien:

Her kan du se en liste over alle lydbøgerne i Afdeling Q-serien: