Lydbøger » Natrium Chlorid

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Natrium Chlorid Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jussi Adler-Olsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Natrium Chlorid er niende og foreløbigt sidste bind i den elskede og folkekære Afdeling Q-serie om kriminalkommissær Carl Mørck. Endnu engang møder vi hovedkarakterer som Carl, Rose, Gordon og Assad på denne hæsblæsende rejse. Historien starter med et selvmord, men da drabschef Markus dykker dybere ned i sagen, begynder historien og falde fra hinanden. Er der måske slet ikke tale om et selvmord men måske endda et drab? Carl Mørck er på sagen!

Sammen med sit trofaste team sættes Carl Mørck på sagen, der viser sig at trække tråde i en masse forskellige, uventede retninger. Natrium Chlorid lydbog er oplæst af Githa Lehrmann, og med denne udgave får du hele 446 siders hårrejsende krimi, hvilket bliver til 13 timer og 23 minutters lydbog. Natrium Chlorid lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 23 minutter

Natrium Chlorid: Handling

Natrium Chlorid er niende bind i serien om den elskede og kendte kriminalkommissær Carl Mørck. I Natrium Chlorid befinder vi os i 2020. Ligesom i den virkelige verden, slås Carl, Rose og alle de andre ikke blot med deres respektive jobs men også med den altoverskyggende Corona-pandemi. Historien er altså sat i en nær og kendt tidsramme, og det er netop Jussi Adler-Olsens utrolige produktivitet, der gør, at han formår at gøre sit materiale så relevant.

I Natrium Chlorid lydbog bliver Carl Mørck sat på en sag, der ved første øjekast ligner et selvmord. Dog viser det sig hurtigt, at selvmordet er en del af et uhyggeligt mønster, og det går op for efterforskeren, at han er i kamp mod tiden, hvis han skal nå at stoppe det næste mord. Også fortiden spiller Carl Mørck et pus i denne romanen. En sag fra gamle dage truer nemlig med at få ham ned med nakken.

I Natrium Chlorid lydbog møder vi endnu engang den Jussi Adler-Olsen, som vi alle sammen elsker og betages af. Som sædvanligt er Adler-Olsens litteratur spækket med hæsblæsende action, knudrede og fantastiske modgåder. Det hele krydset som sædvanligt med en god portion humor, et spændende persongalleri og en realistisk placering i tiden, hvilket gør romanerne dét mere relevante for den enkelte læser.

Hvis du er en af de mange læsere, der troligt har fulgt med i Carl Mørcks udvikling, må du ikke gå glip af dette niende bind i Afdeling Q-serien. Derfor giver vi dig nu muligheden for at få fingrene i Natrium Chlorid lydbog gratis. Ved at følge vores vejledninger her på siden kan bogen blive din. God lyttelyst!

Om forfatteren: Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen er en dansk krimiforfatter. Han blev født i København d. 2. august 1950, og hans fødenavn er Carl Valdemar Jussi Henry Adler-Olsen, men han er bedst kendt under navnet Jussi Adler-Olsen. Adler-Olsen har skrevet siden han var midt i trediverne. Han havde sin forfatterdebut i 1984 men debuterede først som fiktionsforfatter i 1997 med romanen Alfabethuset. Siden er der fulgt et utal af bøger.

Jussi Adler-Olsen er bedst kendt for sin Afdeling Q-serie, hvor vi følger kriminalkommissær Carl Mørck på det ene hæsblæsende eventyr efter det andet. Natrium Chlorid er det niende bind i Afdeling Q-serien, der blandt andre består af de kendte romaner Kvinden i buret, Fasandræberne og Flaskepost fra P.

Her kan du se en liste over alle lydbøgerne i Afdeling Q-serien: