Lydbøger » Fasandræberne

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fasandræberne Lydbog

4.8/5

Forfatter: Jussi Adler-Olsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Fasandræberne lydbog er skrevet af Jussi Adler-Olsen og er det andet bind i serien, der handler om Afdeling Q. Tilbage i 1987 finder man et søskendepar, der er blevet myrdet i et sommerhus. I efterforskningen af mordet finder politiet frem til, at der skal søges blandt en gruppe af unge og velhavende kostskoleelever for at finde morderen. Politiets beviser er dog ikke så stærke, at man kan identificere morderen og sagen bliver derfor lagt på hylden.

10 år efter tilstår en af de mistænkte dog mordet og sagen klassificeres derfor som værende opklaret. Sagen lander efterfølgende i Afdeling Q og Carl Mørck tager sig ikke til takke med lukningen af sagen. Sammen med Assad går han nu dybere ind i sagen for at identificere den faktiske morder.

Fasandræberne er en spændende krimi, der holder læseren til ilden. Af denne grund kan det være svært at slippe bogen, hvorfor det kan være en fordel at høre Fasandræberne lydbog. Det er muligt at opnå Fasandræberne lydbog download gratis ved at følge anvisningerne her på siden. Efter, at du har oprettet et medlemskab ved lydbogstjenesten, er du nu klar til at høre Fasandræberne lydbog og andre spændende lydbøger af Jussi Adler-Olsen.

Her kan du se en liste over alle lydbøgerne i Afdeling Q-serien:

Informationer:

Oplæser: Gihta Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 8 minutter