Lydbøger » Den Grænseløse

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den Grænseløse Lydbog

4.5/5

Forfatter: Jussi Adler-Olsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Den prisvindende serie, hvor man følger Afdeling Q, har taget danskerne med storm. Af denne grund er det heller ikke noget tilfælde, at det nu også er muligt at høre Den Grænseløse lydbog. Lydbøger er blevet yderst populære gennem de seneste år. Dette skyldes, at man med en lydbog kan høre sine yndlingsfortællinger samtidig med, at man ikke lader sig begrænse af de omgivelser, som man befinder sig i.

Nogle lydbogtjeneste er begyndt at tilbyde gratis prøveperioder, så man selv kan opnå et indblik i, hvor mange fordele der er ved at høre lydbøger. For at høre Den Grænseløse lydbog gratis, skal du blot følge instruktionerne her på siden og oprette et medlemskab, så du kan modtage din gratis prøveperiode. Du kan altid afmelde dig, så du ikke skal betale noget. Der er dog rigtig mange andre gode bøger, udover Den Grænseløse lydbog, som er tilgængelige på lydbogstjenesten. Det er for eksempel også muligt at høre andre bind i fortællingen om Afdeling Q.

Her kan du se en liste over alle lydbøgerne i Afdeling Q-serien:

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmanm
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 15 timer og 32 minutter

Bogens handling

Den Grænseløse er det sjette bind i fortællingen om Afdeling Q, som er skrevet af forfatteren Jussi Adler-Olsen. Her følger man Carl Mørck, der leder Afdeling Q, og hans kollega Assad i deres jagt efter at opklare skumle forbrydelser. Man følger også assistenten Rose, der gennem de forskellige bøger viser sig at have en noget forvirrende personlighed.

Den Grænseløse starter med, at Carl Mørck får et opkald fra en af hans kollegaer på Bornholm. Carl er midt i en morgenlur i kælderen på Politigården, hvor Afdeling Q huser og er derfor afvisende i starten, da han tager røret. Han har prøvet at blive prakket nye sager på mange gange før og han kan fornemme, at dette er, hvad der vil ske denne gang også. Han lægger derfor røret på, men da Rose nogle timer efter finder ud af dette, bliver hun rasende.

Carl Mørck føler sig nu nødsaget til at tage den sag, som hans kollega på Bornholm ringede om. Afdeling Q bliver nu ført ind i en sag, der er sytten år gammel. Sagen handler om en livsglad og ung kvinde, der pludseligt forsvinder fra den højskole, som hun går på. Efterfølgende fandt man hende hængt i et træ. Efterforskningen bliver både mystisk og besværlig for Carl Mørck og Afdeling Q. De står overfor en yderst dygtig manipulator, der forsøger at beskytte sig selv og dem omkring sig med alle de midler, som han kan komme i nærheden af.