Lydbøger » Offer 2117

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Offer 2117 Lydbog

4.5/5

Forfatter: Jussi-Adler Olsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Den ikoniske forfatter har gjort det igen og skabt et mesterværk af en krimi, som hurtigt får de danske læseres opmærksomhed. Er du som mange andre interesseret i at høre Offer 2117 lydbog, så kan du på få minutter komme i gang. Følg blot instruktionerne her på siden, hvorefter du nemt og enkelt kan oprette dig som medlem. Her kan du også høre andre bøger om Afdeling Q, herunder:

Her kan du se en liste over alle lydbøgerne i Afdeling Q-serien:

Du får din prøveperiode gratis og herefter kan du vælge at fortsætte medlemskabet eller afmelde dig. Ønsker du ikke at betale for din Offer 2117 lydbog, så skal du blot afmelde dig inden, at prøveperioden er gået. Mange finder dog stor glæde i at være medlem, da det at høre lydbøger er meget afslappende og berigende. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med Offer 2117!

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrman
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 45 minutter

Offer 2117: Handling

Jussi Adler Olsen er kendt for sine fængslende fortællinger om Afdeling Q. Afdeling Q er en lille afdeling ved politiets efterforskning, som tidligere primært har efterforsket gamle og uafsluttede sager. Afdeling Q består af Carl, Assad, Rose og den nyest ankomne Gordon.

I Offer 2117 lydbog gratis er det denne gang Assad, som er på afgrundens rand. Rose er kommet sig over sin depressive tilstand og forsøger nu at hjælpe Assad med at komme ud på den anden side. Assads voldsomme depression udspringer fra to dødsfald, som i den grad ripper op i den ellers normalt sprudlende Assads fortid.

I Offer 2117 følger man samtidig en spansk journalist ved navn Joan Aiguaders. Joan forsøger at afdække bådflygtning 2117, som på tragisk vis er død. Dette rykker for alvor op i Assads depressive tilstand og han tager nu sammen med sin trofaste kollega Carl til Tyskland. Her forsøger de at forhindre en stor katastrofe, som Ghaalib, der er en irakisk bøddel, er ved at planlægge.