Lydbøger » Den tavse enke

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den tavse enke Lydbog

4.9/5

Forfatter: Sara Blædel

lydbog og e-bog

Introduktion

Følg fortsættelsen på serien om Louise Rick i Den tavse enke lydbog af Sara Blædel. Rick er tilbage på arbejdet efter længerevarende orlov. Han finder sig dog hurtigt i spidsen får en efterforskning på en kvindelig kroejer. Efterforskningen i Den tavse enke er frustrerende, for der er ikke mange spor at hente, og de ender ofte i en blindgyde.

Lyt til Den tavse enke lydbog og følg med i historien om, hvordan Louise Rick klarer efterforskningen. Og hvordan tackler hun det hele, når gerningsstedet undersøges yderligere? Her finder de nemlig noget, som slet ikke stemmer overens med de andre spor. Lyt til Den tavse enke lydbog gratis og se, om moderen forbliver på fri fod.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 52 minutter

Den tavse enke: Handling

Den tavse enke er skrevet af Sara Blædel. Her følger vi i første omgang en kvinde ved navn Louise Rick. Louise er på vej tilbage på arbejde efter at have haft orlov fra sit arbejde. Hun har en ledende stilling inden for en nyoprettet gruppe inden for Fyns Politi.

Du kan følge denne historie i Den tavse enke lydbog gratis. På dansk er Den tavse enke lydbog oplæst af Githa Lehrmann, og historien er bestemt en anbefaling værdig.

Da der finder et drab sted på en kvindelig kroejer, bliver Fyens Politi nødt til at indkalde assistance. Det er på det samme tidspunkt i Den tavse enke, at Louise Rick er tilbage på arbejdet. Hun møder derfor hurtigt sit nye hold, som hun skal lede.

Drabsefterforskningen, som vi følger i Den tavse enke, giver i første omgang ikke mange spor, som vores efterforskningshold kan gå efter. Dette får Louise til at foretage endnu en grundig undersøgelse af kroen, hvor drabet fandt sted. Det er under denne efterforskning i Den tavse enke, at man på kroens første sal finder noget, der ikke passer med de andre spor.

Herefter må efterforskningen på ny hente hjælp udefra. Louise kontakter nemlig en bekendt ved navn Eik Nordstrøm, som hun ikke har set længe. Giv dig i kast med den spændende historie i Den tavse enke og find ud af, om Louise Rick og hendes efterforskningshold kan løse mordgåden. Tiden er knap, for forbryderen er stadig på fri fod, og de vil gøre alt for at stoppe ham.

Om forfatteren: Sara Blædel

Sara Blædel er en dansk journalist og forfatter. Hendes forfatterskab rummer blandt andet titler som Den tavse enke, men hun debuterede dog i 2004 med Grønt Støv. Denne bog er den første bog i serien, som Den tavse enke er en del af. Derudover har hun blandt andet også skrevet Pigen under træet.

Det var med det andet bind ved navn Kald mig Prinsesse i denne serie, at hun for alvor trådte ind på den danske krimiscene. Sidenhen har hun modtaget priser som Martha-prisen ikke mindre end 4 gange for sit forfatterskab. Den mest prestigefyldte film er dog De Gyldne Laurbær, som hun modtog i 2014 for Kvinden de meldte savnet.