Lydbøger » Pigen under træet

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Pigen under træet Lydbog

4.5/5

Forfatter: Sara Blædel

lydbog og e-bog

Introduktion

Vi befinder os på Bornholm, da Pigen under træet indledes, og en ung skolepige er forsvundet under en lejrtur i 1995. Der går dog ikke længe, før den unge Susan bliver fundet i en klippesprække i Ekkodalen, hvor hun ligger under et tykt dække af insekter.

Historien i Pigen under træet lydbog fortsætter ved, at Camilla Lind sættes på sagen. Hun har fået til opgave at finde ud af, hvad der i virkeligheden skete med Susan, og hvordan hun endte i en klippesprække. Pigen under træet en spændende fortælling, der trækker tråde adskillige år tilbage. Lyt til Pigen under træet lydbog gratis og følg den dramatiske fortælling. Hør Pigen under træet lydbog gratis på f.eks Chapter eller Bookbeat.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 56 minutter

Pigen under træet: Handling

I Pigen under træet bliver vi i første omgang introduceret til historien om en skolepige ved navn Susan. Denne historie foregår på Bornholm, hvor liget af den unge Susan er blevet fundet i en klippesprække i Ekkodalen under et mylder af insekter. Det fortælles i Pigen under træet lydbog, at Susan forsvandt uden spor under en lejrtur i 1995.

Det er Camilla Lind, der bliver sat på sagen, som vi følger i Pigen under træet lydbog. Lind arbejder på kriminalredaktionen på Morgenavisen. Det forklares i Pigen under træet, at det er Lind selv, der insisterer på at finde ud af, hvad der i virkeligheden skete med Susan.

Lyt til Pigen under træet lydbog gratis og følg med i efterforskningen, hvor Camilla Lind i første omgang forsøger at tage kontakt til Susans tidligere klassekammerat ved navn Pia. Her finder hun en familie i dyb sorg, for Pia har taget livet af sig selv ved at gå i Dyndet og drukne sig selv.

Pigen under træet introducerer os også til en kvinde ved navn Louise Rick, der er på orlov fra sit arbejde hos Drabsafdelingen. Da Pigen under træet introducerer os til Rick, er hun dog blevet kaldt hjem fra orlov efter broderens forsøg på selvmord. Broderen er knust, da hans kone, Trine, har forladt ham og tage familiens to børn med sig.

Lyt til Pigen under træet lydbog og følg med i efterforskningen, hvor de to kvinders vej pludselig mødes. Og hvad skete der i virkeligheden med den unge Susan, der forsvandt den skæbnesvangre nat? Pigen under træet er en spændende fortælling, der har det hele.

Om forfatteren: Sara Blædel

Sara Blædel er uddannet journalist og forfatter til Pigen under træet. Det var dog et andet værk ved navn ”Grønt støv”, som hun debuterede med i 2004. Denne bog markerer starten på serien om kriminalassistenten Louise Rick, som vi også følger i Pigen under træet lydbog. Derudover har Sara Blædel også udgivet titler som ”Den tavse enke” og ”Den tredje søster”.

Som forfatter har Sara Blædel blandt andet modtaget De Gyldne Laurbær i 2014. Hun modtog denne prestigefyldte pris for ”Kvinden de meldte savnet”. Blædels bøger er udkommet i mere end 38 lande, og hun har solgt mere end 4 millioner eksemplarer.