Lydbøger » De Nøgne Træer

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

De Nøgne Træer Lydbog

4/5

Forfatter: Tage Skou-Hansen

lydbog og e-bog

Introduktion

De Nøgne Træer lydbog handler om hovedpersonen Holger Mikkelsen, som involveres i en modstandsgruppe under besættelsestiden. Holger er en nybagt student, som til tider kan være lidt naiv. Modstandsgruppen ledes af Christian, som er gift med Gerda, men der er dog en gnist mellem Gerda og Holger.

En dag, hvor Christian bliver såret under en af gruppens aktioner, vælger Gerda dog ham fremfor Holger, som efterlades alene. Fortællingen er både spændende og angstprovokerende, da man får en særdeles fyldestgørende beskrivelse af modstandskampen og hvad rigtig mange mennesker måtte ofre under besættelsen. Samtidig er der et altoverskyggende tema i bogen, nemlig kærlig.

De Nøgne Træer er en klassiker, der ofte benyttes i danskundervisningen på gymnasier. Af denne grund er det for mange studerende glædeligt, at det er muligt at høre De Nøgne Træer lydbog. Herved kan man nemmere finde tiden til at få læst og fordybe sig i bogen.

For at høre De Nøgne Træer lydbog, skal du følge instruktionerne her på siden. Herefter skal du oprette dit gratis medlemskab ved lydbogstjenesten. Husk at afmelde dig inden, at den gratis prøveperiode er gået, hvis du ikke ønsker at betale for medlemskabet. På lydbogstjenesten kan man også høre andre skolerelevante bøger såsom Min Mor Siger lydbog og Planen lydbog.

Informationer:

Oplæser: Henrik Zangenberg
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 6 timer og 3 minutter