Lydbøger » Min Mor Siger

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Min Mor Siger Lydbog

3.8/5

Forfatter: Stine Pilgaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Introduktion

Min Mor Siger handler om en ung kvinde, der flytter ind ved sin far på præstegården efter, at hun er blevet forladt af sin kæreste. Hun forsøger at samle sig og få styr på kærligheden, men der er mange, der blander sig. Det er særligt veninden Mulle, der blander sig og kommer med råd, men også en læge, der er yderst tålmodig. Derudover blander hovedpersonens ejendomsmæglermor sig også rigtig meget og deler på en trættende måde ud af sin livserfaring.

Præstefaren spiller 500, citerer Pink Floyd og tror på, at alt løser sig helt af sig selv. På trods af alt denne indblanding, formår hovedpersonen at være på tværs og have sin egen holdning samtidig med, at hun er ret meget for meget. Bogen består af uddrag af samtaler og handler om at misforstå hinanden og føle sig ensom. Uddragene af samtalerne brydes af hovedpersonens monologer, hvor man hører om hendes fortid og følelser.

Min Mor Siger er en spændende og finurlig bog, der helt klart er værd at stifte bekendtskab med. Det kan være en klar fordel at høre Min Mor Siger lydbog, da man så ikke vil være lige så bundet på hænder og fødder, som hvis man læser en bog.

Det er muligt at høre Min Mor Siger lydbog og mange andre spændende bøger gratis på de danske lydbogstjenester. Udover Min Mor Siger lydbog kan man blandt andet høre Kunsten at græde i kor lydbog, Et Dukkehjem lydbog og Meter i sekundet lydbog. Følg blot anvisningerne her på siden for at starte med at høre gratis lydbøger.

Informationer:

Oplæser: Helle Bøgeskov Mortensen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 2 timer og 57 minutter