Lydbøger » Kunsten at græde i kor

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kunsten at græde i kor

4.1/5

Forfatter: Erling Jepsen

lydbog

Introduktion

Fortællingen om Allan og hans omgivelser indeholder rigtig mange spændende temaer, hvorfor bogen ofte benyttes i undervisningen på landets skoler. Fortællingen er både smertefuld og rørende i måden, hvorpå Allans liv belyses. Allan er i høj grad tvunget til at blive voksen hurtigst muligt grundet de vilkår, som han vokser op under.

Du kan høre Kunsten at græde i kor lydbog gratis ved at oprette en gratis prøveperiode ved en lydbogstjeneste. Her vil det også være muligt at høre en lang række andre skolerelevante bøger såsom Date med en Engel Lydbog, Et Dukkehjem Lydbog og Gud taler ud Lydbog.

Informationer:

Oplæser: Kim Henriksen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 6 timer og 33 minutter

Kunsten at græde i kor: Handling

Kunsten at græde i kor lydbog handler om en dreng, der hedder Allan. Allan er 11 år og går til begravelser sammen med sin far. Farens taler er så rørende, at selv voksne mænd kan komme til at bryde helt sammen af at høre dem. Dette gavner både farens humør, men også omsætningen i købmandsbutikken, som familien ejer. Dog har talerne den negative effekt, at de resulterer i, at færre og færre mennesker kommer til begravelserne.

Allans fars psykiske nerver vokser sig større. I et forsøg på at rette op på dette, overtaler Allan sin ældre søster til at ligge sammen med sin far på sofaen. I fortællingen beskrives disse hændelser som helt almindelige og skal derfor give et indblik i, hvor forfærdelig Allans barndom er.

For mange er barndom fyldt med rigtig mange gode minder, hvor man var lykkelig og i det hele taget meget ubekymret. Man følte sig tryg i familiens nærvær og hyggelige weekendaftener var et højdepunkt. Det er dog ikke sådan for alle børn, hvilket denne fortælling understreger. Her får man et indblik i, hvordan det også kunne være at være barn i 1960’erne i Sønderjylland. Allans fornemmeste opgave i fortællingen er at holde styr på familien og sørge for, at alle er tilfredse og glade. Dette gælder særligt faren, som i sandhed er psykisk forstyrret.

Lyt til Kunsten at græde i kor lydbog gratis og hør mere om, hvad der sker i familien.