Lydbøger » Gud taler ud

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Gud taler ud Lydbog

4/5

Forfatter: Jens Blendstrup

lydbog

Introduktion

Det er muligt at høre Gud taler ud lydbog gratis på de danske lydbogtjenester. Bogen benyttes ofte i undervisning i folkeskoler og på gymnasier. Det er dog ikke altid lige nemt at finde tiden og overskuddet til at læse. Her kan en lydbog være en god ide at prøve. Når du hører Gud taler ud lydbog, behøver du ikke på samme måde sætte dig ned og fordybe dig fuldstændig i bogen, for at få handlingen med.

Du kan få en gratis prøveperiode ved at følge anvisningerne her på siden. Så bliver du sendt til en kendt lydbogtjeneste, som også har mange andre bøger, som benyttes i undervisningen. Disse bøger er blandt andet Brødrene Løvehjerte Lydbog og Den Kroniske Uskyld Lydbog.

Informationer:

Oplæser: Jens Blendstrup
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 3 timer og 4 minutter

Bogens handling

Gud taler ud lydbog er skrevet af Jens Blendstrup. Bogen er ikke oprindeligt en biografi, men kan godt ses som en biografi. Dette skyldes, at bogen handler om Jens Blendstrups far, men også om hans barndom generelt, der igennem bogen beskrives i de korte kapitaler. Faren i fortællingen bliver beskrevet som Gud. Han spiller hovedrollen og resten af familien ses blot som bipersoner, der skal indrette sig efter faren uanset, hvilket lune han måtte være i. I de korte kapitaler igennem bogen, beskrives en række hændelser i familien, hvor det tydeligt ses, hvilken frembrusende og dominerende adfærd, som faren har.

Man følger familien, som størstedelen af tiden bor i Risskov, der er en forstad til Aarhus. Familien består af faren Uffe, moren Gerd Lillian og fire sønner. Moren er svensker og taler angst-svensk, når faren i familien får et af sine hyppige anfald. Disse anfald forstærkes kun af, at faren har et alkoholmisbrug, som påvirker hele familien yderst negativt.

Gud taler ud lydbog er en fængslende fortælling, som giver læseren noget at tænke over. Fortællingen ligger fokus på, at alle børn ikke er lige heldige med det miljø, som de vokser op i. Fortællingen har dog også humoristiske elementer med, hvilket er med til at gøre bogen nem at læse. Bogen er skrevet i et levende og let sprog.