Lydbøger » Den Lille Havfrue

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den Lille Havfrue Lydbog

4.8/5

Forfatter: H.C. Andersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Den Lille Havfrue er en af H.C. Andersens mest kendte eventyr. Eventyret er skrevet tilbage i 1837. Fortællingen handler om havfolket, som lever langt ude på havet. Her følger man seks døtre, som alle drømmer om at komme op til havets overflade og se verden over havet. Dette må døtrene dog først, når de fylder 15 år.

En efter en drager de op til havets overflade for at udforske den anden verden. Til sidst bliver det den lille havfrues tur, som er den yngste af døtrene. Hun ser et skib med fest og fyrværkeri, hvorpå der er en prins på 16 år. Hun bliver forelsket i prinsen, men vil kun kunne leve med ham, hvis hun går med til at lade havheksen forvandle hende til et menneske. Dette er dog ikke muligt uden fatale konsekvenser for den lille havfrue.

Det er muligt at høre Den Lille Havfrue lydbog gratis. Eventyret er oplagt at lade sine børn høre, hvis de skal have et afslappende element i hverdagen. For at høre Den Lille Havfrye lydbog skal man følge instruktionerne her på siden. Herefter skal man oprette en gratis prøveperiode ved lydbogstjenesten.

Det er også muligt at høre en anden H.C. Andersen lydbog. Udover Den Lille Havfrue lydbog kan man blandt andet også høre Den Grimme Ælling lydbog.

Informationer:

Oplæser: Marie Markvard Andersen
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 1 time og 2 minutter