Lydbøger » Den sommer alting ændrede sig

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den sommer alting ændrede sig Lydbog

4.4/5

Forfatter: Jenny Han

lydbog og e-bog

Introduktion

Den sommer alting ændrede sig er den perfekte læsning til en lun dag ved poolen, for den tager dig med til en varm sommer, hvor latter og store følelser konstant er i spil. Det er historien om Belly, der hver sommer ser frem til at tilbringe de varme dage med de samme personer, som hun har tilbragt somrene med hvert år. Men dette år har Belly besluttet sig for, at det skal være anderledes. Hun er træt af, at hun altid bliver betragtet som den yngste i flokken, og ingen tager hendes nær så seriøst, som hun gerne ville det.

Den sommer alting ændrede sig er en perfekt romancebog om den første kærlighed, og hvor svært det kan være at finde den, og ikke mindst at holde fast i den, når problemerne begynder at melde sig på banen.

Du kan også høre de andre bøger i serien som lydbog:
Sommer uden dig
Vores sommer sammen

Informationer:

Oplæser: Mathilde Eusebius
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 5 timer og 59 minutter

Den sommer alting ændrede sig: Handling

Den sommer alting ændrede sig lydbog er historien om den unge Belly. Hele hendes liv er hver sommer blevet afholdt på nøjagtig samme måde og med præcis de samme mennesker. Hvert år ser Belly frem til at tilbringe tid med sin familie og Fisher-familien i Cousins Beach, hvor de fordriver tiden med alt og intet mellem himmel og jord i Den sommer alting ændrede sig lydbog gratis.

I femten år har Belly været en del af selskabet, men stadig lidt i udkanten af det hele, men i år er hun fast besluttet på, at det skal være anderledes. Hun er ikke længere den lille pige, men en ung kvinde på femten år, og hun er klar til at bevise det for Fisher-brødrene Conrad og Jeremiah i Den sommer alting ændrede sig lydbog.

Men da sommeren melder sin ankomst, bliver det hurtigt tydeligt, at Belly ikke er den eneste, der har ændret sig. Fisher-familien har også ændret sig, og ikke mindst Conrad, som ikke er som han plejer at være. Belly har set frem til sommeren hele året, hvor hun skal bruge tiden på alt det, som er hendes absolut favorit ting i hele verden. Det betyder lange ture langs stranden, svømmeture i poolen i aftensolen og ikke mindst Conrad Fisher. Den sommer alting ændrede sig lydbog gratis er historien om en ung kærlighed, som Belly har holdt skjult i flere år, men som hun pludselig ser gengældt. Samt en kærlighed hun ikke havde set komme.

Belly må bruge denne sommer, hvor hun snart fylder seksten, til at finde ud af, hvem hendes hjerte for alvor banker for, og dermed også knuse mindst et hjerte i Den sommer alting ændrede sig lydbog.

Om forfatteren: Jenny Han

Den sommer alting ændrede sig er den første bog i serien Sommer, som er skrevet af Jenny Han. Jenny Han har efterhånden skrevet en lang række af smukke og søde romance for YA-læsere, hvoraf rigtig mange af dem har ligget i lange perioder på alverdens bestsellerlister i hele verden. En af hendes mest populære bøger er serien om den unge Lara Jean, der sidenhen også er blevet adapteret af Netflix til endnu mere popularitet.

Den sommer alting ændrede sig bliver efterfulgt af Sommer uden dig, og senere af Vores sommer sammen. Alle tre bøger er perfekte til at læse i den lune sommervarme, eller for at minde dig om en perfekt sommer i vinterhalvåret.