Lydbøger » Sommer uden dig

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Sommer uden dig Lydbog

4.5/5

Forfatter: Jenny Han

lydbog og e-bog

Introduktion

I Sommer uden dig vender vi tilbage til Cousins Beach sammen med Belly. Hun har set frem til sommeren hele året, og resten af året kan kun gå for langsomt, inden hun kan vende tilbage til en sommer med kærlighed og samvær.

Men denne sommer bliver endnu mere anderledes end forrige sommer, hvor Belly måtte åbne sit hjerte og gøre op med sig selv, hvem af de to Fisher-brødre der for alvor havde hendes hjerte. Men sommeren i Sommer uden dig bliver langt mere deprimerende end tidligere. For Jeremiah og Conrads mor er blevet syg igen og intet bliver, som Belly havde planlagt det.

Du kan også høre de andre bøger i serien som lydbog:
Den sommer alting ændrede sig
Vores sommer sammen

Informationer:

Oplæser: Mathilde Eusebius
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 6 timer og 7 minutter

Sommer uden dig: Handling

Sommer uden dig lydbog begynder ganske fint med Belly, der glæder sig til at tage tilbage til Cousins Beach. Det er noget, hun ser frem til hele året rundt. Ikke mindst fordi hun kan holde fri, men også fordi hun kan tilbringe tid sammen med Conrad og Jeremiah Fisher. Før i tiden talte Belly dagene, indtil hun kunne vende tilbage til Cousins Beach. Men i år er det endnu mere anderledes, end det var sidste år i Sommer uden dig lydbog gratis.

For brødrenes mor er blevet syg, og det har sat en dæmper på meget. Ikke mindst for Conrad, som slet ikke er den Conrad, Belly husker ham for at være. Tingene er slet ikke som Belly havde planlagt, og for hver dag der går, kan hun kun se frem til en sommer, som hun alligevel ikke glæder sig til. Men det hele ændrer sig endnu engang med et enkelt opkald fra Jeremiah. Conrad er ikke at finde nogen steder i Sommer uden dig lydbog gratis. Belly beslutter sig for, at hvis dette skal være den absolut sidste sommer hun kommer til at tilbringe med Fisher-brødrene, så skal den være lige præcis, som hun har planlagt den i Sommer uden dig lydbog.

For Belly betyder det, at hun nu skal gøre en kæmpe indsats for at samle de to brødre en sidste gang i det sædvanlige sommerhus på Cousins Beach, hvor tingene kun kan være, som de altid har været i Sommer uden dig lydbog. Endnu engang må Belly se til mens hendes sommer udvikler sig på en helt anden måde, end hvad hun i første omgang havde planlagt.

Om forfatteren: Jenny Han

Jenny Han har efterhånden gjort det til en subtil kunstart at skrive forførende og romantiske historier for den yngre generation. Sommer uden dig er den anden bog i serien om Belly og hendes komplicerede følelser for Conrad og Jeremiah Fisher.

I samme stil som Den sommer alting ændrede sig, som var den første i serien, har Sommer uden dig den samme romantiske fornemmelse, blandet sammen med seriøse emner. Det er denne kombination, der gør Hans bøger så populære, og er en af grundene til, at de ligger på flere bestseller lister i hele verden.

Serien om Belly, Conrad og Jeremiah afsluttes i Vores sommer sammen.