Lydbøger » Vores sommer sammen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Vores sommer sammen Lydbog

4.7/5

Forfatter: Jenny Han

lydbog og e-bog

Introduktion

Hele sit liv har Belly været dybt forelsket i Conrad Fisher, men for to somre siden ændrede hendes liv sig. Og siden da har hun været dybt forelsket i Jeremiah Fisher, Conrads bror. Men i Vores sommer sammen bliver Belly nødt til at se nærmere på tidligere somre for at afgøre, hvilke følelser der er stærkest i hendes hjerte.

Vores sommer sammen er den sidste i trilogien om Belly og hendes idylliske somre, der de seneste par år bragte flere eventyr med sig, end dem hun havde planlagt og set frem til. Endnu engang har Jenny Han skrevet en smuk og ungdommelig kærlighedshistorie i Vores sommer sammen, som du ikke må gå glip af.

Du kan også høre de andre bøger i serien som lydbog:
Den sommer alting ændrede sig
Sommer uden dig

Informationer:

Oplæser: Mathilde Eusebius
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 6 timer

Vores sommer sammen: Handling

Vores sommer sammen lydbog er sidste gang læseren skal tage med Belly tilbage til Cousins Beach. Der er gået to år, siden Belly sidst har tilbragt sin sommer, hvor hun altid gjorde det før hen. Cousins Beach har ændret sin betydning siden den sommer for to år siden, hvor hun gav sit hjerte til Jeremiah, og han gav sit til Belly. Siden da har intet kunne skille de to af i Vores sommer sammen lydbog gratis.

Men en dag opdager Belly en hemmelighed, som kommer til at teste det ellers perfekte par. Det er en hemmelighed så stor og omvæltende, at Belly ikke ved, hvad hun skal gøre med den. Den ene lille hemmelighed har rystet hendes verden fuldstændig på hovedet i Vores sommer sammen lydbog.

Belly aner ikke, hvad hun skal gøre og glæden bliver pludselig ændret til forvirring og ulykke lige op til en sommer, der skulle være så perfekt, som hun overhovedet kunne planlægge den til at være.

Som historien skrider frem i Vores sommer sammen lydbog dukker fortiden op hos Belly og gør hende endnu mere forvirret. Fortiden tager nemlig form som Conrad, og han opfører sig endnu mere mærkeligt, end hun husker, han har gjort tidligere i Vores sommer sammen lydbog gratis.

Belly må indse, at tiden er kommet til, at hun skal gøre op med sig selv, hvilken af de to Fisher-brødre, der for alvor har hendes hjerte. Belly må konfrontere sine følelser en gang for alle, og holde fast i, hvem af dem hun vil forsætte med at elske, og hvem af dem hun må svigte.

Om forfatteren: Jenny Han

Vores sommer sammen er den tredje og sidste i serien om Belly og hendes romantiske forhold med Fisher-brødrene. Jenny Han skrev den første bog i serien, Den sommer alting ændrede sig, og fulgte derefter op med Sommer uden dig. I begge bøger har læseren kunne følge med, mens Belly har forsøgt at finde ud af sine følelser for de to Fisher-brødre. I Vores sommer sammen skal Belly træffe sin endelig beslutning, og den er lige så rørende at læse om, som det var i de to første bøger.

Der er en god grund til at Jenny Han har været listet på bestseller lister over hele verden med sine ungdommelige og romantiske historier, der går lige i hjertet.