Lydbøger » En Storm af Sværd

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

En Storm af Sværd Lydbog

5/5

Forfatter: George R.R. Martin

lydbog og e-bog

Introduktion

En Storm af Sværd lydbog er tredje bind i serien Game of Thrones. Vesterøerne deles nu mellem fem forskellige konger, som alle ønsker at indtage mest muligt. Der indgås alliancer på kryds og tværs, som ofte ender med at blive brudt igen. Vinteren nærmer sig og overalt ulmer det af, at en blodig krig er på vej. Joffrey har indtaget Jerntronen og er konge over De Syv Kongedømmer.

Han har besejret sin største fjende, nemlig Lord Stannis, som nu står tilbage med den røde kvinde. Robb Stark planlægger et angreb på Lannisterne for at få sin søster tilbage, som de holder fanget. Samtidig følger man Jon Snow ved Muren, hvor de vilde begynder at drage mod syd. Daenerys gør også sit indgreb i kampen om tronen og begynder så småt at bygge sin hær op. Spørgsmålet er, hvem der i sidste ende kan indtage Vesterøerne.

En Storm af Sværd lydbog kan høres gratis. Bogen er meget lang og derfor kan det være en fordel at høre bogen fremfor at læse den. For at få adgang til En Storm af Sværd lydbog, skal man følge instruktionerne her på siden. Opret herefter din gratis prøveperiode og hør også den første bog i Game of Thrones serien, nemlig Kampen om tronen lydbog. Du kan også høre den første bog på engelsk under navnet Game of Thrones.

Informationer:

Oplæser: Martin Greis-Rosenthal
Sprog: Dansk
Kategori: Fantasy & SciFi
Længde: 43 timer og 10 minutter