Lydbøger » Game of Thrones

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Game of Thrones Lydbog

4.5/5

Forfatter: George R.R. Martin

lydbog

Introduktion

Det er nu muligt at høre Game of Thrones som gratis lydbog.

Game of Thrones er en lydbog på engelsk. Hvis dette ikke er en hindring for dig, får du en billedrig og detaljeret fortælling om de 7 kongeriger. Det engelske sprog har en helt anden udtryksform end det danske sprog. Derfor giver det noget andet til fortællingen at høre den på engelsk.

Hvis du vil høre Game of Thrones som lydbog på dansk, kan du også sagtens det. Alle fem lydbøger i serien er tilgængelige på både dansk og engelsk. Den første lydbog i den danske serie hedder Kampen om Tronen.

 Du kan høre lydbogen gratis på ved at følge instruktionerne her på siden. Ønsker du at være klar til at høre de andre dele af fortællingen, når disse bliver udgivet, så kan du beholde dit medlemskab efter, at den gratis prøveperiode er udløbet.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse!

Er du på jagt efter andre eventyrlige lydbøger? Så tag et kig på f.eks. Harry Potter lydbog.

Informationer:

Oplæser: Roy Dotrice
Sprog: Engelsk
Kategori: Fantasy & SciFi
Længde: 33 timer og 45 minutter

Bogens handling

Game of Thrones er særligt kendt som en serie på HBO, der har vundet rigtig mange menneskers hjerter. Fortælling foregår i et eventyrligt univers i de 7 kongeriger, som Kongen Robert hersker over. Fortællingen er både fængslende og fascinerende og man bliver introduceret til en pallette af forskellige persongallerier. Dette er højest sandsynligt også grunden til, at serien har haft så meget succes. Man har nemlig i høj grad mulighed for at identificere sig med de forskellige personer.

I starten af Game of Thrones lydbog bliver man introduceret til Eddard Stark og hans familie. Familien består af hustruen Catelyn Stark og deres seks børn. Familien bor i Winterfell. En dag finder familien seks ulveunger, som bliver givet til hver enkelt af de seks børn. Ulvene kommer nu til at følge børnene gennem deres mange rejser på både godt og ondt.

Game of Thrones lydbog tager for alvor en drejning, da Eddard Stark skal modtage embedet fra Kongen Robert. Her bliver der hurtigt tale om bedrageri, da Eddard Starks hustru helst så, at embedet var gået til en anden.

Samtidig følger man Eddard Starks bastard Jon Snow, der tager til The Wall for at tjene som grænsevagt. The Wall ligger helt oppe nordpå. Her skal vogterne stå for at bevogte hele kongeriget fra trusler, som måtte komme nordfra. Senere i fortællingen viser det sig dog at være noget af en opgave, da der for alvor lurer fare på den anden side af muren.

Fortællingen er lang og dybdegående. Gennem fortælling bliver man introduceret til en lang række slægter, herunder blandt andet Targaryen, Lannister og Baratheon. Hver især kæmper de deres egen kamp for at erobre kongeriget og få magten.

Om forfatteren: George R.R. Martin

George R.R. Martin er en amerikansk forfatter, og samtidig skriver han manuskripter også. Hans primære fokus er fantasy, science fiction og horror. Han er nok bedst kendt for hans bogserie A song of Ice and Fire, bedre kendt som Game of Thrones. Dog skal man vente lidt tid endnu på at få slutningen af historien med, da disse bøger stadig ligger ufærdige på skrivebordet. Hans kærlighed til forfatterskabet begyndte allerede da han var helt lille, hvor han skrev monsterhistorier, som han solgte til nabolagets børn for lidt mønter.

Han har også vundet en imponerende mængde priser for hans forfatterskab, hvilket er fuldt fortjent. Hans historier er medrivende, og han går helt ned i detaljerne. Han skaber nye verdener, nye væsener og sprog, og han går generelt meget op i kvaliteten af hans værker. For at høre nogle af George R.R. Martins værker, kan man lytte til Game of thrones lydbog.

Relaterede lydbøger