Game of Thrones Lydbog

Indlægget indeholder reklame gennem affiliate links for Mofibo

Hør Game of Thrones som lydbog gratis

Game of Thrones lydbog
Mofibo vurdering:
4.4/5

Det er nu muligt at høre den første del af fortællingen som gratis lydbog. Game of Thrones lydbog er en lydbog på engelsk. Hvis dette ikke er en hindring for dig, får du en billedrig og detaljeret fortælling om de 7 kongeriger. Det engelske sprog har en helt anden udtryksform end det danske sprog, hvorfor det giver noget andet til fortællingen at høre den på engelsk.

Vi anbefaler dog klart at høre Game of Thrones lydbog alligevel, da fortællingen er en formidabel en af slagsen. Du kan høre lydbogen gratis på ved at trykke på ”hør gratis her”. Ønsker du at være klar til at høre de andre dele af fortællingen, når disse bliver udgivet, så kan du bibeholde dit medlemskab efter, at den gratis prøveperiode er udløbet. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse!

  • Forfatter: George R.R. Martin
  • Indtalt af: Roy Dotrice
  • Varighed: 33 timer og 45 minutter

Introduktion: Game of Thrones

Game of Thrones er særligt kendt som en serie på HBO, der har vundet rigtig mange menneskers hjerter. Fortælling foregår i et eventyrligt univers i de 7 kongeriger, som Kongen Robert hersker over. Fortællingen er både fængslende og fascinerende og man bliver introduceret til en pallette af forskellige persongallerier. Dette er højest sandsynligt også grunden til, at serien har haft så meget succes, da man har høj grad af mulighed for at identificere sig med de forskellige personer.

I starten af fortællingen bliver man introduceret til Eddard Stark og hans familie bestående af hustruen Catelyn Stark og deres seks børn. Familien bor i Winterfell og en dag finder familien seks ulveunger, som bliver givet til hver enkelt af de seks børn. Ulvene kommer nu til at følge børnene gennem deres mange rejser på både godt og ondt.

Fortællingen tager for alvor en drejning, da Eddard Stark skal modtage embedet fra Kongen Robert, hvor der hurtigt bliver tale om bedrageri, da Eddard Starks hustru helst så, at embedet var gået til en anden. Samtidig følger man Eddard Starks bastard Jon Snow, der tager til The Wall for at tjene som grænsevagt. The Wall ligger helt oppe nordpå, hvor vogterne skal stå for at bevogte hele kongeriget fra trusler, som måtte komme nordfra. Senere i fortællingen viser det sig dog at være noget af en opgave, da der for alvor lurer fare på den anden side af muren.

Fortællingen er lang og dybdegående og gennem fortælling bliver man introduceret til en lang række slægter, herunder blandt andet Targaryen, Lannister og Baratheon. Hver især kæmper de deres egen kamp for at erobre kongeriget og få magten.

Scroll to Top