Lydbøger » Kampen om Tronen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kampen om Tronen Lydbog

4.2/5

Forfatter: George R. R. Martin

lydbog og e-bog

Introduktion

Er du til et eventyrligt univers med mange personer i fortællingen, så bør du helt sikkert høre Kampen om Tronen. Fortællingen er blevet set som serie af millioner af mennesker og dette vidner altså om en yderst god og spændende fortælling. Er man ikke så meget til at se serier, så er gratis lydbøger dog et rigtig godt alternativ. Hvis man ser en serie, så er man i høj grad opholdt, imens man ser den.

Dette er man tværtimod ikke, når man hører en lydbog. Det er nemlig muligt at høre en gratis lydbog imens man laver andre ting. Man kan for eksempel høre lydbøger imens man sidder i transport, imens man rydder op eller imens man går en tur. Det er muligt at høre Kampen om Tronen lydbog gratis. Den gratis prøveperiode skal give dig mulighed for at blive introduceret til en ny måde at læse bøger på. Ønsker du at prøve dette bogunivers, så følg anvisningerne her på siden.

Informationer:

Oplæser: Martin Greis-Rosenthal
Sprog: Dansk
Kategori: Fantasy & SciFi
Længde: 33 timer og 12 minutter

Bogens handling

Kampen om Tronen lydbog er fortællingen om de 7 kongeriger, som du sikkert kender fra den berømte serie Game of Thrones. Fortællingen rummer både romantik, eventyr, intriger og mystik og er i sandhed en fortælling, som man kan fordybe sig i. Bogen er en lang fortælling, hvor man skal holde tungen lige i munden for at holde styr på de mange personer og relationer. Kampen om Tronen lydbog er den første del af serien. I fortællingen er vinteren på vej, hvilket oppe i nordlandet er et klart tegn på fare. Der lurer skumle kræfter på den anden side af Muren. Muren beskytter kongeriget med hjælp fra Murens vogtere.

Gennem fortællingen følger man forskellige familieslægter i de 7 kongeriger. Man bliver derfor introduceret til en lang række af ladyer og lorder, troldmænd og soldater, bastarder og snigmordere. I starten følger man især familien Stark, som bor oppe i nord. Familiens børn er meget forskellige og har derfor også meget forskellige håb og drømme for deres liv. Udover familien Stark, bliver man også introduceret til Targaryen-slægten. Drageprinsen fra denne slægt sælger sin søster til en barbarisk slægt for at genvinde sin trone. Samtidig forsøger Baratheon og Lannister slægtene at bibeholde Jerntronen. Fortællingen er i sandhed en broget en af slagsen, der både består af forræderi og tragedie, nederlag og sejr, fjender og forbundsfæller. Alle kongeriger kæmper en kamp, nemlig Kampen om Tronen.

Relaterede lydbøger