Lydbøger » The Witcher

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

The Witcher Lydbog

4/5

Forfatter: Andrzej Sapkowski

lydbog og e-bog

Introduktion

The Witcher lydbog er spilverdens svar på den populære serie Game of Thrones. I The Witcher følger man witcheren Geralt, som er blevet en koldblodig kriger og monsterjæger gennem magiske drikke og hård træning. Geralt rider til forskellige landsbyer for at udslette frygtindgydende dæmoner og monstre, som gør uskyldige mennesker fortræd.

Geralt besidder overnaturlige kræfter idet, at han har et forstærket syn, er delvis immun overfor menneskelige følelser og har en evne til hurtigt at hele, hvis han er blevet såret. Dette gør ham til en ubarmhjertig og imponerende dræber. Det kan dog være svært at finde ud af, hvem der rent faktisk er de onde. Dette skyldes, at alt der er uhyggeligt ikke er ondt og at alt der ser harmløst ud ikke er godt.

The Witcher lydbog kan høres gratis ved at følge anvisningerne her på siden. På lydbogtjenesten er det muligt at høre alle 3 bøger i serien. Er man vild med fantasy og et middelalderligt univers, bør man helt klart give sig i kast med at høre The Witcher lydbog.

Ved at høre The Witcher lydbog fremfor at læse bogen, vil man kunne fordybe sig i universet, uanset hvad man laver. Udover The Witcher lydbog er det også muligt at høre andre bøger på lydbogstjenesten såsom Kampen om Tronen lydbog og En Storm af Sværd lydbog.

Informationer:

Oplæser: Janek Lesniak
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 27 minutter