Lydbøger » Eragon

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Eragon Lydbog

4.8/5

Forfatter: Christopher Paolini

lydbog og e-bog

Introduktion

Eragon er en kendt ungdomsbog, som har haft stor popularitet gennem årene. Bogen handler om drengen Eragon, hvis liv forandrer sig for altid en dag, hvor han er i skoven på jagt. Her finder Eragon nemlig en yderst smuk og helt blankpoleret sten. Stenen viser sig dog ikke at være helt almindelig, da der en dag udklækker en drage fra stenen. Her finder Eragon ud af, at han er stødt på en arv, der er lige så mange år gammel, som Riget er.

Eragon opkalder dragen Saphira og de tvinges til at flygte fra deres hjem og ud i en helt ny verden, hvor magiske kræfter hersker. Eragon følges derudover også med en historiefortæller fra landsbyen og det går efterhånden op for Eragon, hvorfor kongen i Riget er ude efter Eragon og hvorfor Eragon må kæmpe det bedste han kan. Spørgsmålet er, om Eragon kan leve op til at være arvtager fra Dragerytterne, så alfer, dværge og frie mennesker fortsat vil være at finde i Riget.

Hvis man ønsker at finde ud af, hvad der sker med Eragon og Saphira, så kan det være en ide at høre Eragon lydbog gratis. Herved behøver man ikke koncentrere sig om at læse bogen, men kan blot slappe af imens, at man hører fortællingen.

For at høre Eragon lydbog, skal du følge anvisningerne her på siden og oprette et medlemskab, som du altid kan afmelde igen. Udover Eragon lydbog er det også muligt at høre andre spændende bøger såsom Skatteøen lydbog og Mio, min Mio lydbog. Man kan også høre de efterfølgende bøger i fortællingen om Eragon.

Informationer:

Oplæser: Lars Lippert
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 20 timer og 10 minutter