Lydbøger » Et Liv, En Tid, Et Menneske

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Et Liv, En Tid, Et Menneske Lydbog

4.3/5

Forfatter: Morten Albæk

lydbog og e-bog

Introduktion

Lederen Morten Albæk stiller i Et liv, En tid, Et menneske spørgsmålet om, hvordan et så lykkeligt og rigt folkefærd som Danmark kan være ramt så hårdt på deres mentale velbefindende. Der er skræmmende mange mennesker i et så lykkeligt land som Danmark, der lider af depression, angst og stress.

Morten Albæk gør i bogen op med forestillingen om work-life balance og herunder forestillingen om, at man kan have en meget skarp opdeling mellem fritid og arbejde for at blive mere afbalancerede mentalt. Morten Albæk kommer med flere bud på, hvad man alternativt kan gøre. Først og fremmest skal man lære at kende forskellen mellem mening, lykke og tilfredshed. Mening bør være centrum for ens tilværelse og man skal ikke stræbe efter at blive lykkelig eller tilfreds, men i højere grad at skabe sig et meningsfuldt liv.

Et liv, En tid, Et menneske lydbog kan høres gratis. For at høre Et liv, En tid, Et menneske lydbog gratis skal du følge anvisningerne her på siden. Herefter bliver det muligt at oprette et gratis medlemskab ved lydbogstjenesten. Man vil også få adgang til at høre tusindvis af andre spændende lydbøger og e-bøger. Hør for eksempel også Livsfarlig Ledelse og Nuets Kraft.

Informationer:

Oplæser: Morten Albæk
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 4 timer og 31 minutter