Lydbøger » Falske sandheder i livet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Falske sandheder i livet Lydbog

4.1/5

Forfatter: Morten Albæk

lydbog og e-bog

Introduktion

Du kender sikkert til diverse talemåder og normer, som du er blevet fortalt, at du bør følge. Men hvem har besluttet det og hvorfor er vi endt med at leve i et samfund, hvor langt de fleste mennesker fortryder det liv, de ender med at leve?

Falske sandheder i livet lydbog handler om lige netop dette. I bogen dykker Morten Albæk, som er filosof og erhvervsleder, ned i hvordan disse normer og talemåder ender med at stavnsbinde os som mennesker. Han sætter vores levemåder under lup og vejleder i, hvordan vi kan forkaste de falske sandheder i livet. Du kan høre Falske sandheder i livet lydbog gratis og blive klogere på både dig selv og vores samfund.

Informationer:

Oplæser: Morten Albæk
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 50 minutter

Falske sandheder i livet: Handling

Vi lever i dag i et samfund, hvor mange mennesker forsøger at indgå under en betegnelse, der hedder normal. Men, bare fordi noget er normalt, betyder det ikke at det er rigtigt. På samme måde er det unormale ikke nødvendigvis forkert. Vi glemmer ofte at leve det liv, som vi i bund og grund selv ønsker, fordi vi har for travlt med at imødekomme det, som vi tror andre forventer af os.

I Falske sandheder i livet lydbog kan du høre mere om, hvad det er for nogle falske sandheder, der har fået de fleste af os til at gøre det liv, vi ønsker at leve, til noget sekundært. Hvis du tænker over det, lever du sikkert også dit liv under de normer, som der er stille top i samfundet.

Som barn fik du måske at vide at man ikke må det ene og det andet. Talemåder som disse får os til at føle os forkerte, hvis vi adskiller os fra normalen. Samtidig får de os til at tro, at der er noget der er normalt, selvom det i virkeligheden blot er en illusion.

Når Morten Albæk sætter samfundet under lup, undersøger han hvordan disse falske sandheder i livet er med til enten at fratrække eller tilføre mening i det ene liv, vi lever. Han opfordrer dig til at forkaste de falske sandheder, som han præsenterer i bogen. I stedet for bør du identificere, hvem du ønsker at være og herefter forsøge at mindske den afstand der er mellem den du er i dag og dit ønske-jeg.

Ved at høre Falske sandheder i livet lydbog gratis, er du garanteret en indsigtsrig fortælling. Du vil samtidig få en større indsigt i dig selv som menneske og det liv du lever.

Om forfatteren: Morten Albæk

Morten Albæk er forfatteren bag bogen Falske sandheder i livet. Udover at være forfatter, er han også filosof og erhvervsmand. Han har blandt andet stiftet virksomheden Voluntās. Tidligere har han været i koncernledelsen i Vestas og har i dag flere bestyrelsesposter.

Udover Falske sandheder i livet, har han skrevet fem andre bøger. Du har måske hørt om bøgerne med titlerne Det gennemsnitlige menneske og Ét liv, Én tid, Ét menneske. Hans tidligere bøger har oplevet meget succes og vi er derfor sikre på, at det samme vil gøre sig gældende med Falske sandheder i livet.