Lydbøger » Guds Blinde Øje

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Guds Blinde Øje Lydbog

4.5/5

Forfatter: Jacob Bech Nygaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Guds blinde øje er en meget kendt bog, som er skrevet af Jakob Bech Nygaard. Bogen handler om pigen Anne, der er forældreløs og derfor havner på et børnehjem, der hedder Ravnsborg. Anne lever, sammen med de andre piger på børnehjemmet, et liv der er præget af sadisme, hvor forstanderinden frøken Edelburg særligt har sadistiske træk.

Anne ender med at få noget af en skæbne, som får stor påvirkning for mange tusinder kvinders senere oprør. Romanen er derfor stadig meget aktuel og er præget af forfatterens socialrealistiske billede og fokus på samfundets svage.

Det kan være en ide at høre Guds blinde øje lydbog fremfor at læse bogen fysisk. Lydbøger er blevet utrolig populære gennem de seneste år og forventes fortsat at være dette fremtidigt. Dette skyldes, at lydbøger giver langt mere fleksibilitet sammenlignet med, hvis man læser en fysisk bog.

Det er muligt at høre Guds blinde øje lydbog gratis ved at følge instruktionerne her på siden. Herved får man mulighed for at oprette en gratis prøveperiode på en af de populære danske lydbogtjenester. Her kan man også nyde godt af de mange andre spændende bøger såsom Den som blinker er bange for døden lydbog og Gud taler ud lydbog.

Informationer:

Oplæser: Inger Stender
Sprog: Dansk
Kategori: Klassikere
Længde: 14 timer