Lydbøger » Havets Katedral

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Havets Katedral Lydbog

4.8/5

Forfatter: Ildefonso Falcones

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvis du er blevet fanget af fortællingen om Barcelona i det 14. århundrede og Arnau, så kan du med fordel høre bogen som gratis lydbog på Bookbeat, Chapter eller Mofibo. Disse er Danmarks mest populære lydbogtjenester. Dette skyldes dels deres store udvalg af mere end 10.000 bøger og de mange smarte features, som deres apps muliggør. Det er muligt både at høre Havets Katedral lydbog og læse Havets Katedral e-bog. Herved kan du vælge din foretrukne måde at fordybe dig i en spændende fortælling. 

Vi anbefaler dog klart, at man forsøger sig med at høre bogen som lydbog. Herved kan man få et indblik i den spændende fortælling, hvor end man befinder sig. Du kan opnå en gratis prøveperiode ved at følge anvisningerne her på siden. Herefter skal du blot oprette en profil og afmelde dig inden prøveperioden er gået, hvis du ikke ønsker at være betalende medlem. Du kan også høre andre spændende historiske fortællinger på lydbogstjenesten. Prøv for eksempel at høre Jordens Søjler eller Den Evige Ild.

Informationer:

Oplæser: Peter Bøttger
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 24 timer og 37 minutter

Bogens handling

Havets Katedral lydbog er skrevet af Ildefonso Falcones. Bogen foregår i 1300-tallet i Barcelona og handler både som svigt, kærlig, det gode og det onde. Bygningen af en katedral skaber rammerne for fortællingen om de forskellige historiske begivenheder og personer i bogen.

I starten af bogen bliver man introduceret for Arnau Estanyol, som er flygtet til Barcelona med sin far. I Barcelona bliver de begge frie borgere. Der viser sig dog alligevel meget modgang på deres vej. Arnaus far bliver dræbt og Arnau får et job som havnearbejder, også kaldet bastaix, som kun 14-årig.

I Havets Katedral lydbog følger man ligeledes pesten, der gør sit indtag i Barcelona. Jøderne bliver beskyldt for at have forårsaget sygdommen og Arnau redder nogle af de jødiske børn, som ellers ville være blevet dræbt. Dette resulterer i, at Arnau får et job som vekselerer som tak. Fremtiden ser umiddelbart lys ud for Arnau, der både får succes og bliver rig.

Der viser sig dog også at kunne være problemer forbundet med rigdom og succes. Arnau skal gifte sig med kongens myndling, som planlægger at hævne sig på Arnau, da han ikke vil gøre hende med barn. Herefter må Arnau gå rigtig meget igennem for at gifte sig med den kvinde, som han i virkeligheden elsker.