Lydbøger » Hodja fra Pjort

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hodja fra Pjort Lydbog

4.6/5

Forfatter: Ole Lund Kirkegaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Hodja fra Pjort lydbog er en fortælling om en dreng ved navn Hodja. Hodja bor i et land, der hedder Bulgislav, hvor han bor i den lille og hyggelige by Pjort. Hans far arbejder som skrædder, men dette er et arbejde, som Hodja langt fra gider at have, når han selv bliver voksen. Hodja ønsker nemlig at se hele verden.

Dette bliver muligt en dag, hvor han låner et flyvende tæppe af en ældre mand. Undervejs oplever Hodja mange spændende eventyr. En dag bliver tæppet dog frarøvet ham. Hodja er nu opsat på at gøre alt, hvad der står i hans magt, for at få tæppet tilbage. Dette viser sig at blive en farlig opgave.

Fortællingen om Hodja er mange børns foretrukne. Fortællingen er skrevet af Ole Lund Kirkegaard, der er kendt for at skrive fantastiske bøger til børn. Det er muligt at høre Hodja fra Pjort lydbog gratis på de danske lydbogstjenester. Herved kan ens børn høre fortælling uden, at det kræver, at forældrene skal læse op. Hodja fra Pjort lydbog kan eventuelt benyttes som et afslappende element i hverdagen.

For at høre Hodja fra Pjort lydbog, skal man blot følge anvisningerne her på siden og oprette et medlemskab ved en af de mest populære danske lydbogstjenester. Hør også andre lydbøger til børn såsom Alle vi børn i Bulderby lydbog, Zappa lydbog og Gummi-Tarzan lydbog.

Informationer:

Oplæser: Peter Frödin
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 1 time og 22 minutter