Lydbøger » Hulebjørnens Klan

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hulebjørnens Klan Lydbog

5/5

Forfatter: Jean M. Auel

lydbog og e-bog

Introduktion

Hulebjørnens Klan lydbog er en fantastisk fortælling, hvor man lærer rigtig meget om istiden og hvordan det formentligt har været at leve i denne tid. Om sommeren samles der forråd til vintermånederne. Om vinteren holder man sig indendørs og håber på, at man overlever de kolde vintermåneder. Man følger pigen Ayla, både på godt og på ondt. Man ser, hvor svært det kan være for en person at tilpasse sig andre mennesker, som er meget anderledes end en selv.

Det er muligt at høre Hulebjørnens Klan lydbog gratis ved at følge anvisningerne her på siden. Har du ikke hørt en lydbog før, bør du helt klart prøve dette ved at tilmelde dig og få den gratis prøveperiode. Hvis du bliver færdig med at høre Hulebjørnens Klan, kan du høre andre bøger såsom Skammerens Datter Lydbog og Mio, min Mio Lydbog.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 21 timer og 42 minutter

Bogens handling

Hulebjørnens Klan lydbog er skrevet af Jean M. Auel og er det første bind i serien Jordens Børn. Serien handler om Ayla, hvor man følger hende og får et indblik i hendes oplevelser. Ayla lever i istiden og bliver som følge af et jordskælv forældreløs. Ayla møder en hulebjørn og bliver herefter fundet af en klan, som består af neandertalere. Neandertalerne ser meget anderledes ud end Ayla. De er nemlig tætte og små og har flade pander. Ayla er derimod lys og høj.

De tager hende dog alligevel til sig, som var hun en af dem og Ayla er hurtig til at indrette og tilpasse sig til neandertalernes ritualer. Særlig kvinden Iza tager hende til sig og derudover er Ayla under beskyttelse af Creb, som er en medicinmand. Forskellen mellem Ayla og neandertalerne bliver dog større og større.

En dag bliver den 14-årige Ayla tvunget til at forlade neandertalerne. Det er klanens brutale leder, der tvinger hende til dette og Ayla er nu igen overladt til sig selv. Ayla begiver sig alene ud i verden over de meget øde stepper. Landskabet er uvejsomt tæt på de kolossale gletsjere. Ayla når dog på et tidspunkt til Hestenes Dal, hvor der venter hende noget andet, end hun hidtil har oplevet.