Lydbøger » Kære Zoe Ukhona

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kære Zoe Ukhona Lydbog

5/5

Forfatter: Pelle Hvenegaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Kære Zoe Ukhona handler om Pelle Hvenegaards og hans kones liv, hvor de igennem seks år er i fertilitetsbehandling og et adoptionshelvede. Pelle mødte sin kone en sommeraften, hvor han var på en blinddate med Caroline, som senere blev hans kone og mor til hans børn. De bliver meget forelskede, hvorfor de hurtigt bliver sikre på, at de ønsker at få en familie med hinanden.

De prøver gennem en længere periode at få børn, men uden held. Dette tærer rigtig meget på deres forhold og deres liv generelt. Der er intet, der går som de havde planlagt i forhold til at få børn. Fortællingen ender dog alligevel med at blive lykkelig den dag, hvor de endelig kan træde ind i deres fælles lejlighed på Christianshavn med deres lille pige Zoe Ukhona.

Kære Zoe Ukhona er en både ærlig, komisk og hjertevarm fortælling, der har haft meget medvind. Af denne grund er det blevet muligt at høre Kære Zoe Ukhona lydbog gratis. Ved at høre Kære Zoe Ukhona lydbog, får man en mere autentisk oplevelse idet, at Pelle Hvenegaard selv læser fortællingen op.

For at høre Kære Zoe Ukhona lydbog gratis, skal du følge instruktionerne her på siden og herefter oprette en gratis prøveperiode ved lydbogstjenesten. Her kan man også høre andre rørende fortællinger såsom Ser du månen, Daniel og Fårking gravid.

Informationer:

Oplæser: Pelle Hvenegaard
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 10 timer og 1 minut