Lydbøger » Krig og Fred

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Krig og Fred Lydbog

4.2/5

Forfatter: Lev Tolstoj

lydbog og e-bog

Introduktion

Krig og Fred lydbog finder sted under Napoleonskrigene i begyndelsen af det 19. århundrede. Her følger man 5 forskellige aristokratiske familier, som undervejs møder forskellige historiske personer. Man får herigennem et indblik i krigens væsen på en personlig og spændende måde. Napoleonskrigene skildres fra forskellige vinkler.

Man hører både om Moskvas finere selskaber, men også om den hårde kontrast til dette, nemlig grusomme og realistiske fortællinger fra slagmarken. Krigen gør dog et større indhug og truer derfor den komfortable tilværelse, som mange aristokrater har taget for givet.

Krig og Fred er en spændende historisk fortælling, som er skrevet af den meget anerkendte forfatter Lev Tolstoj. Krig og Fred består af 3 bøger, som alle kan høres gratis. For at høre Krig og Fred lydbog, skal man blot følge anvisningerne her på siden. Herefter bliver det muligt at oprette et gratis medlemskab, hvor man kan høre alle de gratis lydbøger, som man ønsker.

Man kan også læse alverdens e-bøger gratis. Udover Krig of Fred lydbog kan man eksempelvis også høre Jordens Søjler og Giganternes Fald.

Informationer:

Oplæser: Troels Møller
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 15 timer og 27 minutter