Lydbøger » Kvinden i Toget

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kvinden i Toget Lydbog

4/5

Forfatter: Paula Hawkins

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvis man er til spænding og en velskrevet bog, som formår at fange en og drage en længere ind i bogens univers, så bør man helt klart stifte bekendtskab med Kvinden i Toget. Bogen graver dybt ned i menneskets psyke og helt derned, hvor det begynder at blive rigtig uhyggeligt. Bogens hovedperson gennemgår en stor udvikling gennem fortællingen og man bliver i høj grad vidne til, hvordan mennesker kan forfalde.

Det anbefales, at man hører Kvinden i Toget lydbog. Herved vil man kunne fordybe sig i fortællingen uanset, hvor man befinder sig. For at høre Kvinden i Toget lydbog skal du følge anvisningerne her på siden. Herefter vil du få mulighed for at høre den spændende fortælling og mange andre ganske gratis på en af de mest populære danske lydbogtjenester. Du kan blandt andet også høre Det der ikke slår os ihjel lydbog og Drengen i den stribede pyjamas lydbog.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius, Maria Garde og Stine Prætorius
Sprog: Dansk
Kategori: Thriller
Længde: 9 timer og 11 minutter

Bogens handling

Kvinden i Toget er en bog, som har haft ufattelig meget medgang, siden den er blevet udgivet. Dette skyldes kombinationen af spænding og thriller samtidig med, at bogen er utrolig velskreven.

Bogen handler om Rachel, der tager toget ind til London hver morgen og taget toget hjem til den forstad, hvori hun bor, hver aften. Der er dog ikke en særlig fornuftig grund til, at Rachel tager toget hver dag. Hun har nemlig mistet sig job for et par måneder siden. Hun blev i sin tid fyrret som følge af for meget druk og hun er for flov til at fortælle hendes veninde det. Rachel bor ved hendes veninde eftersom, at Rachels ægteskab gik i vasken.

Hver dag, når Rachel tager toget, kører hun forbi det hus, som hende og hendes mand boede i. Samtidig følger hun med i en families liv, som bor lidt længere nede af den samme gade. Hver dag, når toget stopper, kan hun få små glimt af, hvad denne familie går og laver. I hendes alkoholtåge kan hun derfor drømme sig væk til, hvordan hendes eget liv kunne have været.

En dag på en af togturene ser Rachel noget, som kommer til at vende op og ned på det hele. Det hun har set vil ikke kun få konsekvenser for Rachels eget liv, men også for mange andres liv. Spørgsmålet er dog, om Rachel selv kan være sikker på det, som hun har set og om andre vil stole på det. I den store alkoholrus kan det være svært at vide, om det, som hun har set, er virkelighed eller fantasi.