Det der ikke slår os ihjel Lydbog

Indlægget indeholder reklame gennem affiliate links for Mofibo

Hør Det der ikke slår os ihjel som gratis lydbog

Det der ikke slår os ihjel Lydbog
Mofibo vurdering:
4.2/5

Hvis du bliver fanget af nedenstående introduktion til bogen, så bør du overveje at høre Det der ikke slår os ihjel lydbog fremfor at læse bogen. Herved vil du bedre kunne fordybe dig i fortællingen uanset, hvor du befinder dig.

Det er muligt at gøre Det der ikke slår os ihjel lydbog gratis på Mofibo. For at kunne høre bogen gratis, skal du oprette en gratis prøveperiode. Dette gør du ved at klikke på ”hør gratis her”. Du vil herefter kunne nyde godt af det store udvalg af lydbøger og e-bøger, som Mofibo tilbyder. Hvis du ikke vil betale for medlemskabet, skal du afmelde dig inden, at din prøveperiode er udløbet. Du kan også høre andre bøger end Det der ikke slår os ihjel lydbog på Mofibo. Hør for eksempel andre bøger i Millennium-serien såsom Mænd der hader kvinder, Manden der søgte sin skygge og Hende der må dø.

  • Forfatter: David Lagercrantz
  • Indtalt af: Peter Bøttger
  • Varighed: 15 timer og 18 minutter

Introduktion: Det der ikke slår os ihjel

Det der ikke slår os ihjel er den første bog i triologien skrevet af David Lagercrantz, der handler om Lisbeth Salander. Denne serie er en efterfølger til Stieg Larssons triologi, der hedder Millennium. David Lagercrantz har fået rigtig meget ros for at have lavet en meget velskreven bog, der måske er mere velskreven en Stieg Larssons Millennium-triologi. Det der ikke slår os ihjel har dog stadig den samme tone, stemning og stil som i Millennium-triologien og hvis du var fan af Stieg Larssons bøger, bør du helt klart også læse Det der ikke slår os ihjel, hvor man lærer Lisbeth Salander endnu bedre at kende.

Der er kommet nye ejere af bladet Millennium og det går ikke så godt for Mikael Blomkvist, hvorfor han overvejer at finde sig et andet arbejde. Lisbeth Salander har også brug for, at der sker noget. Hun er rastløs og medvirker derfor uden grund i et hackerangreb, der er yderst risikabelt. En nat da professoren Frans Balder ringer til Mikael Blomkvist, ser der dog ud til at kunne ske noget spændende for både Blomkvist og Lisbeth. Frans Balder er førende indenfor kunstig intelligens og han har fundet vigtige informationer, der omhandler den amerikanske efterretningstjeneste. Han har allerede snakket med Lisbeth, som han omtaler som en kvindelig superhacker. Måske dette bliver det gennembrud, som Blomkvist og Millennium har ledt efter. Lisbeth ønsker dog som sædvanligt at følge hendes egen dagsorden. Lisbeth og Blomkvists veje krydses endnu en gang, når de to dykker nærmere ned i sagen om den amerikanske efterretningstjeneste.

Scroll to Top