Lydbøger » Det der ikke slår os ihjel

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det der ikke slår os ihjel Lydbog

4.2/5

Forfatter: David Lagercrantz

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvis du bliver fanget af nedenstående introduktion til bogen, så bør du overveje at høre Det der ikke slår os ihjel lydbog fremfor at læse bogen. Herved vil du bedre kunne fordybe dig i fortællingen uanset, hvor du befinder dig.

Det er muligt at gøre Det der ikke slår os ihjel lydbog gratis på de danske lydbogstjenester. For at kunne høre bogen gratis, skal du oprette en gratis prøveperiode. Dette gør du ved at følge anvisningerne her på siden. Du vil herefter kunne nyde godt af det store udvalg af lydbøger og e-bøger, som lydbogstjenesten tilbyder. Hvis du ikke vil betale for medlemskabet, skal du afmelde dig inden, at din prøveperiode er udløbet. Du kan også høre andre bøger end Det der ikke slår os ihjel lydbog. Hør for eksempel andre bøger i Millennium-serien såsom Mænd der hader kvinder, Manden der søgte sin skygge og Hende der må dø.

Informationer:

Oplæser: Peter Bøttger
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 15 timer og 18 minutter

Bogens handling

Det der ikke slår os ihjel er den første bog i triologien skrevet af David Lagercrantz, der handler om Lisbeth Salander. Denne serie er en efterfølger til Stieg Larssons triologi, der hedder Millennium. David Lagercrantz har fået rigtig meget ros for at have lavet en meget velskreven bog, der måske er mere velskreven en Stieg Larssons Millennium-triologi. Det der ikke slår os ihjel har dog stadig den samme tone, stemning og stil som i Millennium-triologien og hvis du var fan af Stieg Larssons bøger, bør du helt klart også læse Det der ikke slår os ihjel, hvor man lærer Lisbeth Salander endnu bedre at kende.

Der er kommet nye ejere af bladet Millennium og det går ikke så godt for Mikael Blomkvist, hvorfor han overvejer at finde sig et andet arbejde. Lisbeth Salander har også brug for, at der sker noget. Hun er rastløs og medvirker derfor uden grund i et hackerangreb, der er yderst risikabelt. En nat da professoren Frans Balder ringer til Mikael Blomkvist, ser der dog ud til at kunne ske noget spændende for både Blomkvist og Lisbeth.

Frans Balder er førende indenfor kunstig intelligens og han har fundet vigtige informationer, der omhandler den amerikanske efterretningstjeneste. Han har allerede snakket med Lisbeth, som han omtaler som en kvindelig superhacker. Måske dette bliver det gennembrud, som Blomkvist og Millennium har ledt efter. Lisbeth ønsker dog som sædvanligt at følge hendes egen dagsorden. Lisbeth og Blomkvists veje krydses endnu en gang, når de to dykker nærmere ned i sagen om den amerikanske efterretningstjeneste.

Anmeldelser

Med fare for at træde nogen alvorligt over tæerne vil jeg sige, at det ikke gør noget, at forfatteren er skiftet ud: Stemning, tone og stil er lige så god som altid... 5/5 stjerner

Femina

Lagercrantz udfolder sit plot på god larssonsk vis, hvor personlige og samfundsmæssige konflikter flettes ind i hinanden. 4/5 stjerner

Berlingske

Plottet fungerer, fortællingen løber forholdsvist let over siderne, og både spænding og smerte er effektivt doseret. 4/5 stjerner

Ekstra Bladet