Lydbøger » Mænd Der Hader Kvinder

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mænd Der Hader Kvinder Lydbog

5/5

Forfatter: Stieg Larsson

lydbog og e-bog

Introduktion

Mænd der hader kvinder lydbog er den første bog i Millennium-serien. Mikael Blomkvist er netop blevet idømt en fængelsstraf på tre måneder og han beslutter derfor at tage en timeout fra sit job, hvor han er journalist ved Millennium. Mikael Blomkvist bliver kontaktet af Henrik Vagner, der ønsker, at han undersøger slægtens historie. I virkeligheden ønsker Henrik Vagner dog at finde ud af, hvad der skete med slægtningen Harriet for mange år siden.

Mikael Blomkvist er ikke begejstret overfor opgaven, men vælger dog alligevel at tage den. Han får hjælp af Lisbeth Salander, der er en ung og umyndiggjort kvinde, som er en fantastisk hacker og researcher. Lisbeth og Mikael graver dybere ned i historien om Henrik Vagners slægt og finder frem til en yderst mørk historie.

Mænd der hader kvinder er en yderst populær bog. Af denne grund er det blevet muligt at gøre Mænd der hader kvinder lydbog gratis. Man kan høre Mænd der hader kvinder lydbog gratis ved at oprette en gratis prøveperiode ved en af de danske lydbogtjenester. Det er også muligt at høre andre bøger i Millennium-serien på lydbogstjenesterne. Hør blandt andet også Det der ikke slår os ihjel lydbog, Manden der søgte sin skygge lydbog og Hende der må dø lydbog.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 21 timer og 12 minutter