Lydbøger » Hende Der Må Dø

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hende Der Må Dø Lydbog

4/5

Forfatter: David Lagercrantz

lydbog og e-bog

Introduktion

Hende der må dø er afslutningen på Millennium-serien, der er skrevet af David Lagercrantz. I fortællingen finder man en hjemløs mand, der er død. Manden ligger død i Stockholm i en park og det ligner umiddelbart et ensomt og almindeligt dødsfald. Mikael Blomkvist bliver kontaktet af en retsmediciner idet, at den hjemløse havde hans telefonnummer på sig.

Mikael Blomkvist bliver trukket længere ind i sagen, da det viser sig, at den hjemløse har haft stor interesse i Sveriges forsvarsminister. Samtidig forsøger Lisbeth Salander at bryde fri af fortidens skygger, som hendes far Alexander Zalachenko særligt har været skyld i. Hun tager til Moskva, så hun for alvor kan gøre regnskabet op med Camilla, der er hendes tvillingesøster.

For at høre Hende der må dø lydbog, skal man blot følge instruktionerne her på siden. Herefter får man adgang til at oprette et gratis medlemskab ved en af de populære danske lydbogstjenester.

Bookbeat, Chapter og Mofibo er yderst populære lydbogtjenester, som har tusindvis af lydbøger og e-bøger. Udover Hende der må dø lydbog er det blandt andet også muligt at høre andre bøger i Millennium-serien, herunder Mænd der hader kvinder lydbog, Det der ikke slår os ihjel lydbog og Manden der søgte sin skygge lydbog.

Informationer:

Oplæser: Peter Bøttger
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 7 minutter