Lydbøger » Manden der søgte sin skygge

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Manden der søgte sin skygge Lydbog

4.1/5

Forfatter: David Lagercrantz

lydbog og e-bog

Introduktion

Manden der søgte sin skygge lydbog er den femte bog i serien om Lisbeth Salander. Serien hedder Millennium og er skrevet af David Lagercrantz. I Manden der søgte sin skygge lydbog afsoner Lisbeth Salander en fængselsstraf i kvindefængslet, der ligger i Flodberga. Lisbeth forsøger at holde sig væk fra konflikterne i fængslet, men en dag da en yngre kvinde bliver mishandlet, kan Lisbeth ikke blot se til længere.

Hun ender nu med at komme i stor konflikt med de andre fanger. En dag får Lisbeth besøg af Holger Palmgren, som sammen med Mikael Blomkvist hjælper Lisbeth med at dykke mere ind i hendes barndom. Sporene leder frem til en velhavende finansmand. Spørgsmålet er dog, hvordan dette hænger sammen med Lisbeths barndom.

For at høre Manden der søgte sin skygge lydbog gratis, skal du oprette et gratis medlemskab på en af de danske lydbogstjenester. Herved får du adgang til din gratis prøveperiode. Husk blot at afmelde dig inden, at prøveperioden er gået, hvis du ikke ønsker at betale for medlemskabet. På lydbogstjenesten kan man også høre mange andre spændende bøger i Millennium-serien. Hør for eksempel også Mænd der hader kvinder, Det der ikke slår os ihjel og Hende der må dø.

Informationer:

Oplæser: Peter Bøttger
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 42 minutter